Καρνέζης: Είμαστε έτοιμοι, δεν φοβόμαστε

Καρνέζης: Είμαστε έτοιμοι, δεν φοβόμαστε

«Να μην είναι ο τελευταίος αγώνας μας στο Μουντιάλ», δήλωσε ο Ορέστης Καρνέζης, στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με την Ακτή Ελεφαντοστού. Ο τερματοφύλακας της Εθνικής μας ομάδας τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι για την αυριανή “μάχη” με τους Ιβοριανούς και ξεκαθάρισε πως η “γαλανόλευκη” δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. 

Οι δηλώσεις του Καρνέζη:

«Οπωσδήποτε και ελπίζουμε να νικήσουμε και να μην είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στο Μουντιάλ. Έχουμε προετοιμαστεί, το θέλουμε και είμαστε έτοιμοι. Δεν φοβόμαστε. Ο καθένας πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και όλοι μαζί να φέρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για τον Ντρογκμπά…

«Στο Μουντιάλ συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες στον κόσμο άρα θα αντιμετωπίσουμε και σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Δεν αλλάζει κάτι στα δικά μας πλάνα, είτε είναι μικρή είτε μεγάλη ομάδα, παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας για να πάρουμε την νίκη. Το μυστικό είναι η συλλογική προσπάθεια. Μην σταθούμε σε κάποιον παίκτη ξεχωριστά. Το ότι είμαστε εδώ είναι πολύ σημαντικό. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε. Και εγώ και όλα τα παιδιά θέλουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση για να νικήσουμε αύριο».

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ