Στην Κωνσταντινούπολη ο Μάντζαρης

Στην Κωνσταντινούπολη ο Μάντζαρης

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο Βαγγέλης Μάντζαρης!

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πηγές ο 24χρόνος γκαρντ αναχώρησε το πρωί από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την τουρκική πρωτεύουσα. Και, ασφαλώς, το ταξίδι δεν μπορεί να έχει γίνει για τουριστικούς λόγους, σε μια περίοδο που οι σχέσεις του Μάντζαρη με τον Ολυμπιακό είναι τεταμένες, διότι στις συζητήσεις των δύο πλευρών για την επέκταση της συνεργασίας τους, που με το ισχύον συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015, διαπιστώθηκε διαφορά ύψους 750.000 ευρώ.

Και επιπλέον από τους «ερυθρόλευκους» διέρρευσε χθες ότι η πρόταση του Ολυμπιακού προβλέπει αύξηση της τάξης του 200% σε σχέση με τις αποδοχές του τα προηγούμενα τρία χρόνια, ενώ ο Περιστεριώτης γκαρντ ζητά αύξηση της τάξης του 400%. Προφανώς σε μια προσπάθεια να μείνει εκτεθειμένος ο Μάντζαρης .

Σύμφωνα, εξάλλου, με δημοσιεύματα προηγούμενων ημερών ο Μάντζαρης μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γαλατάσαραϊ, με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονταν σε επικοινωνία, μετά από πρόταση της τουρκικής ομάδας για την αγορά του Πρίντεζη.

Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι το περασμένο καλοκαίρι και πριν την πώληση του Κώστα Παπανικολάου στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός πρότεινε στον «Παπ» την επέκταση της συνεργασίας τους (το συμβόλαιο του 24χρόνου φόργουορντ τελείωνε το καλοκαίρι του 2014), αλλά ο Παπανικολάου απέρριψε την προσφορά.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ