Συνεχίζει ο Γκιστ, περιμένουν Καλάθη

Συνεχίζει ο Γκιστ, περιμένουν Καλάθη

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει και την νέα σεζόν ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος σε αντίθεση με τους πέντε που αποδεσμεύτηκαν (Λάσμε, Μπράμος, Ματσιούλις, Κάρι και Πινγκ) έχει «κλειστό» συμβόλαιο.

Παρά την περί αντιθέτου εντύπωση που δόθηκε μετά την εξαγγελία του προέδρου των «πρασίνων» Δημήτρη Γιαννακόπουλου για ελληνοποίηση του ρόστερ, ο Γκιστ θα συνεχίσει και την καινούργια αγωνιστική χρονιά στον Παναθηναϊκό και πιθανότατα με τις αποδοχές, που προβλέπει το «κλειστό» συμβόλαιο του, το οποίο υπογράφηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν με αγωνία, αλλά και αισιοδοξία την απάντηση του Νικ Καλάθη στην πρόταση που του έχουν καταθέσει για τριετές συμβόλαιο. Οι «πράσινοι» είναι αισιόδοξοι παρά την εμπλοκή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και της πιθανής της Αναντολού Έφες στην διεκδίκηση του 25χρόνου γκαρντ. Για τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκό ο Καλάθης  έχει κεντρικό ρόλο, συνεπώς δεν μπορούν να προχωρήσουν άλλες μεταγραφικές υποθέσεις πριν οι «πράσινοι» γνωρίζουν την απάντηση του 25χρόνου γκαρντ.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ