Πρεμιέρα για την Εθνική στο Μουντιάλ!

Πρεμιέρα για την Εθνική στο Μουντιάλ!

Την προετοιμασία τους για την σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Κολομβία στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας.

Το κλίμα μεταξύ των διεθνών είναι εξαιρετικό ενώ ο δείκτης αυτοπεποίθησης για θετικό αποτέλεσμα είναι υψηλός. Η χθεσινή προπόνηση, η οποία ήταν διάρκειας μίας περίπου ώρα και πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Μινεϊράο του Μπέλο Οριζόντε, περιελάμβανε κυρίως «διπλό» 11 εναντίον 11 στο μισό γήπεδο.

Οι Βαγγέλης Μόρας και Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίστηκαν μαζί στο κέντρο της άμυνας κάτι που ίσως οφείλεται στον μικροτραυματισμό του Κώστα Μανωλά, ο οποίος συγκρούστηκε κεφάλι με κεφάλι με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Ο νεαρός αμυντικός χτύπησε κάτω από το δεξί μάτι όμως, μετά από λίγα λεπτά επέστρεψε στο χορτάρι και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα. Στο τέλος της προπόνησης οι διεθνείς έκαναν σουτ από το ύψος της περιοχής στους τρεις τερματοφύλακες με τον Γιάννη Μανιάτη να έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ευστοχίας.

Οι γκολκίπερ της Εθνικής έκαναν ειδική προπόνηση στην απομάκρυνση της μπάλας με τα πόδια. Καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης ένα στρατιωτικό ελικόπτερο βρισκόταν συνεχώς στον αέρα ενώ στον φωτεινό πίνακα του γηπέδου έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το σημερινό ματς.

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό από το pamesports.gr τις σημερινές αναμετρήσεις:

19.00 Κολομβία – Ελλάδα

22.00 Ουρουγουάη – Κόστα Ρίκα

01.00 Αγγλία – Ιταλία

04.00 Ακτή Ελεφαντοστού – Ιαπωνία

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ