ΦΩΤΟ-Στα κορυφαία ταλέντα του Μουντιάλ ο Καπίνο

ΦΩΤΟ-Στα κορυφαία ταλέντα του Μουντιάλ ο Καπίνο

Σπουδαία διάκριση για τον Στέφανο Καπίνο, με ιταλική ιστοσελίδα να τον εντάξει στα 11 «χρυσά» ταλέντα του Μουντιάλ.

Το «Calcionews24» συμπεριέλαβε τον πορτιέρο του Παναθηναϊκού στην ενδεκάδα με τους καλύτερους παίκτες κάτω των 22 ετών που θα δώσουν το «παρών» στο φετινό Μουντιάλ. Οι Ιταλοί μιλούν με εγκωμιαστικά σχόλια για τον 20χρονο γκολκίπερ, με το αφιέρωμα να σημειώνει ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες μπορούν να κάνουν σπουδαία καριέρα χωρίς μεγάλο κόστος για τους υποψήφιους «μνηστήρες».

Ο Στέφανος Καπίνο που είναι κι ο μοναδικός Έλληνας της συγκεκριμένης ενδεκάδας (μόνο ο Μανωλάς με τον Ταχτσίδη θα μπορούσαν να βρίσκονται βάσει ηλικίας) κοστολογείται από την ιστοσελίδα στα 2 εκατ. ευρώ, ενώ το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο τερματοφύλακας παίζει έναν σημαντικό ρόλο, χρειάζεται εμπειρία, κάτι που δεν λείπει από τον Καπίνο παρόλο που είναι γεννημένος το 1994.

Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού δεν ξεκινάει βασικός αλλά με δεδομένο πως το Νο 1 Καρνέζης δεν είναι η μετενσάρκωση του Γιασίν, μπορεί να τον ξεπεράσει στις επιλογές του Σάντος.

Σίγουρος κάτω από την εστία, έχει ένα αξιόλογο βιογραφικό και  θέτει υποψηφιότητα για διάδοχος του Νικοπολίδη».

Σχετικά με τους υπόλοιπους είναι οι (η εκτίμηση για το κόστος τους σε ευρώ): Σερζ Οριέ – Ακτή Ελεφαντοστού (6,5 εκατ.), Τζον Άντονι Μπρουκς – ΗΠΑ (3 εκατ.), Γιόελ Φέλτμαν – Ολλανδία (3,5 εκατ.), Σέαντ Κολάσινατς – Βοσνία/Ερζεγοβίνη (5 εκατ.), Ουίλιαμ Καρβάλιο – Πορτογαλία (8 εκατ.), Ναμπίλ Μπενταλέμπ – Αλγερία (500 χιλ.), Γέλτσιν Τεχέδα – Κόστα Ρίκα (550 χιλ.), Φαμπρίς Ολινγκά – Καμερούν (1 εκατ.), Ντιβόκ Οριζί – Βέλγιο (1 εκατ.), Άνταμ Τάγκαρτ – Αυστραλία (750 χιλ.).

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ