Σάντος: Πιστεύω ότι θα προκριθούμε

Σάντος: Πιστεύω ότι θα προκριθούμε

Την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα θα περάσει στην επόμενη φάση του Μουντιάλ εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος, μετά τη νίκη επί της Βολιβίας.

Η «γαλανόλευκη» κατάφερε επιτέλους να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να πανηγυρίσει την παρθενική νίκη της στα φιλικά προετοιμασίας, πριν μπει στη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε αισιόδοξος για τις πιθανότητες πρόκρισης της Εθνικής, ενώ δεν φάνηκε να ανησυχεί για την επιθετική δυστοκία της ομάδας.

Για την εικόνα της Εθνικής στο φιλικό με τη Βολιβία: «Το δεύτερο ημίχρονο μου άρεσε περισσότερο από το πρώτο, επειδή στο πρώτο μέρος αφήσαμε αρκετά την μπάλα στους αντιπάλους μας. Δεν είμαι ανακουφισμένος που σκοράραμε, γιατί είμαστε μία ομάδα που συνήθως βάζουμε γκολ και περίμενα ότι αυτό θα κάποια στιγμή».

Σχετικά με την Ακτή Ελεφαντοστού: «Όλες οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να προκριθούν από αυτό τον όμιλο, αλλά πιστεύω ότι η δική μας ομάδα θα πάρει μία από τις δύο πρώτες θέσεις».

Όσο για τον Κατσουράνη και τον Κονέ που πέτυχαν τα γκολ της αναμέτρησης: «Ξέρετε ότι δε θέλω να μιλάω για κάποιον παίκτη ξεχωριστά. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν σε δύο θέσεις και παραπάνω και κρατάω ότι κάναμε και σήμερα αρκετές ευκαιρίες για γκολ».

Πηγή: gazzetta.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ