«Συμφωνία Ολυμπιακού-Σάντερλαντ για τον Σκόκο»

«Συμφωνία Ολυμπιακού-Σάντερλαντ για τον Σκόκο»

Διατηρούν στο προσκήνιο την περίπτωση του Σκόκο για τον Ολυμπιακό οι Αργεντινοί, κάνοντας μάλιστα λόγο για συμφωνία των Πειραιωτών με τη Σάντερλαντ.

Μπορεί οι πρωταθλητές να διέψευσαν πρόσφατα ότι υπάρχει θέμα με τον Αργεντινό άσο, στην πατρίδα του όμως επιμένουν να τους… εμπλέκουν σε μεταγραφικά σενάρια με τον «υδραυλικό», λόγω του έντονου ενδιαφέροντος της Νιούελς Ολντ Μπόις. Μάλιστα όπως αναφέρει το «Goal» προχωρούν ακόμα περισσότερο την υπόθεση, μιλώντας για συμφωνία των «ερυθρολεύκων» με τη Σάντερλαντ όπου κι ανήκει ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ, αλλά θα πρέπει να πει κι ο ίδιος το «ναι», τη στιγμή που εμφανίζεται να προτιμάει την επιστροφή του στην Αργεντινή.

«Ο Ολυμπιακός δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σκόκο και είναι ένας μεγάλος αντίπαλος της Νιούελς που θέλει επίσης να πάρει τον παίκτη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν στα χέρια τους ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα κι αυτό δεν είναι άλλο από την οικονομική τους κατάσταση», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και συνεχίζει:

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να τα έχει ήδη βρει με τη Σάντερλαντ στο οικονομικό, για την απόκτηση του παίκτη ακόμα κι με τη μορφή δανεισμού. Οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως η πρόταση που έχει κάνει η ελληνική ομάδα είναι πολύ καλή κι ότι η Σάντερλαντ έχει πει το “ναι”. Το σημείο όμως που ποντάρει η Νιούελς έχει να κάνει με την επιθυμία του Σκόκο να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ο Νάτσο δεν είναι τόσο… ζεστός στο ενδεχόμενο να ξαναπαίξει στην Ελλάδα και προτιμά να γυρίσει στην Αργεντινή. Το μεγάλο όμως πρόβλημα της Νιούελς έχει να κάνει με το ότι δεν είναι σε θέση να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της Σάντερλαντ, ούτε καν για δανεισμό του παίκτη για μία σεζόν. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πείσει τον Σκόκο να αγωνιστεί και πάλι στην Ελλάδα και τον δελεάζει με ένα πολύ καλό συμβόλαιο, αλλά και με τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το θέμα λοιπόν είναι αν ο Σκόκο θα αποφασίσει να γυρίσει ή θα προτιμήσει μία δεύτερη ευκαιρία στην Ελλάδα».

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ