“Φάκελος” Πουλίδο

“Φάκελος” Πουλίδο

 

Το… μπαμ που έκανε ο Αλαν Πουλίδο στη μεξικανική Τίγκρες τη φετινή σεζόν… ακούστηκε μέχρι την Ευρώπη με αποτέλεσμα να υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορους συλλόγους για την απόκτησή του (όχι όμως και επίσημη πρόταση σύμφωνα με την Τίγκρες). Μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός, περίπτωση που θα ενδιέφερε τον 23χρονο φορ λόγω του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή τη στιγμή θεωρείται ο καλύτερος φορ που έβγαλε η Τίγκρες από τα… σπλάχνα της τα τελευταία 25 χρόνια!

Τα χαρακτηριστικά του

Είναι φορ περιοχής με αίσθηση του χώρου. Βρίσκεται μέσα στις φάσεις, έχει καλό κοντρόλ, σκοράρει και με τα δύο πόδια (το δεξί του είναι το δυνατό), είναι αξιόλογος και στο ψηλό παιχνίδι. Έχει ταχύτητα, είναι συνεργάσιμος και ομαδικός, αρέσκεται να παίζει το «1-2» με τους συμπαίκτες του. Αν χρειαστεί θα βγει και εκτός περιοχής, αυτό όμως, δεν είναι το δυνατό του σημείο.

Το μέλλον του

Το συμβόλαιό του με την Τίγκρες λήγει σε δύο μήνες. Χρωστάει πάρα πολλά στον σύλλογο και στον Φερέτι στον οποίο τρέφει απεριόριστο σεβασμό. Βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις για να παραμείνει. Βασική προϋπόθεση η αύξηση των αποδοχών του. Φέτος, παρότι ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην πρώτη ομάδα, αμειβόταν με χρήματα που παίρνουν οι παίκτες της δεύτερης…

Διαβάστε τη συνέχεια στο pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ