Τεράστιο σκάνδαλο στο NBA

Τεράστιο σκάνδαλο στο NBA

Ένα πολύ ηχηρό σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στο NBA μετά την αποκάλυψη της ιστοσελίδας TMZ, που παρουσίασε ένα ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ο βαθύπλουτος 80χρονος ιδιοκτήτης των Λος Άντζελες Κλίπερς Ντόναλντ Στέρλινγκ ακούγεται να επιτίθεται στην ερωμένη του, επειδή ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία με τον Μάτζικ Τζόνσον.

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος, που έχει απασχολήσει πολλές φορές την κοινή γνώμη με την προβληματική συμπεριφορά του έγινε παγκοσμίως ρεζίλι και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Αμερική, εξαπολύοντας ευθείες βολές κατά της κουλτούρας των αφρομερικανών, των ισπανόφωνων και όσων άλλων ανήκουν σε μειονότητες. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να ζητήσει στην φιλενάδα του, να κάνει ό,τι γουστάρει με τους φίλους της, αρκεί να μην δημοσιοποιεί τις κοινωνικές της συναναστροφές σταsocial media με μαύρους. Απαίτησε μάλιστα, να μην εμφανιστεί σε αγώνες των Κλίπερς αν στην παρέα της βρίσκονται άτομα διαφορετικής κουλτούρας και χρώματος.

Με «τιτίβισμά» του, ο Μάτζικ Τζόνσον ξεκαθάρισε ότι δεν θα ξαναπάει σε παιχνίδι των Κλίπερς, όσο ο Στέρλινγκ παραμένει ιδιοκτήτης τους. Ο παλαίμαχος παίκτης της ομάδας, Μπαρόν Ντέϊβις που στο παρελθόν είχε συγκρουστεί με το πρώην “αφεντικό” του, έγραψε ότι η ουσία του θέματος ήταν γνωστή εδώ και καιρό κι έβγαλε το καπέλο στους εν ενεργεία παίκτες που αγωνίζονται με τόσο μεγάλη επιτυχία, κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες, ενώ ο Ντομινίκ Γουίλκινς δήλωσε ότι η υπόθεση πρέπει να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Πηγή ΦΩΤΟ: www.bleacherreport.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ