Μουρίνιο: Είμαι καλύτερος από τον Σιμεόνε

Μουρίνιο: Είμαι καλύτερος από τον Σιμεόνε

Λίγες ώρες πριν από τη «μονομαχία» της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Τσέλσι, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν δίστασε να απαντήσει με τον… γνωστό του τρόπο στις ερωτήσεις δημοσιογράφων για το εάν είναι χειρότερος προπονητής από τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

«Δεν νομίζω ότι είναι καλύτερος προπονητής από μένα. Δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε κάποιον με 15 χρόνια εμπειρίας και κάποιον που έχει καταφανώς λιγότερα», τόνισε ο Μουρίνιο για τον Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ για την ομάδα των «ροχιμπλάνκος» δήλωσε: «Δεν υπάρχει ομάδα που να φτάνει στα ημιτελικά αν δεν είναι εξαιρετική και δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Τους σεβόμαστε, τους έχουμε μελετήσει και τους έχουμε αναλύσει. Δεν έχω ανοιχτούς λογαριασμούς στο Champions League. Έδινα πάντα το μάξιμουμ, κάνω πάντα το μάξιμουμ. Κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες χάνεις. Στους άλλους ημιτελικούς που έχω πάρει μέρος με την Τσέλσι έχω χάσει στα πέναλτι και αυτό σημαίνει πως η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη από εμάς (σ.σ. στους ημιτελικούς του 2005 και του 2007) στα πέναλτι».

Καταλήγοντας, ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε: «Το να παίζεις ένα ματς Champions League είναι μεγάλο κίνητρο για κάθε παίκτη. Όλοι θα ήθελαν να παίξουν σε έναν ημιτελικό και όποιος επιλέγεται είναι χαρούμενος, όποιος μένει στον πάγκο αντίθετα δεν είναι. Δεν λέω ότι ο Φερνάντο Τόρες θα είναι βασικός, λέω μόνο ότι είναι ένας παίκτης που δεν κρύβεται. Ξέρω ότι ο Τόρες είναι οπαδός της Ατλέτικο και μάλιστα θα έλεγα μεγάλος, είναι όμως επαγγελματίας».

ΠΗΓΗ: pamesports

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ