Σαλπιγγίδης: Θα γελάει η Ευρώπη μαζί μας

Σαλπιγγίδης: Θα γελάει η Ευρώπη μαζί μας

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έδωσε δίκιο στον Ολυμπιακό για τους λερωμένους πάγκους, ωστόσο τόνισε ότι «είναι αδικαιολόγητο το αίτημα του Ολυμπιακού για αλλαγή πάγκων και η μεγάλη καθυστέρηση».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Δείξαμε ότι θέλουμε περισσότερο το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό και είναι σημαντικό που μετά από πολλά χρόνια θα πάμε στον τελικό. Δείξαμε ότι είμαστε αποφασιστικοί και θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι».

Για τα επεισόδια που έγινε, ο Σαλπιγγίδης υπογράμμισε: «Δυστυχώς είναι πράγματα τα οποία δεν μπορούμε να δώσουμε λύση. Είναι θέμα οργάνωσης και διαχείρισης. Το να δίνουμε γροθιά στο μαχαίρι δεν βοηθάει. Νομίζω ότι θα γελάει η Ευρώπη μαζί μας. Προσπαθήσαμε να αρχίσει νωρίτερα το παιχνίδι αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Το ζήσαμε και αυτό».

Για τα όσα έγιναν στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε: «Υπήρχε πρόβλημα με τον πάγκο και δεν έβρι��καν πάγκο οι ποδοσφαιριστές να καθίσουμε. Το να αλλάξουμε πάγκο το βρίσκω λίγο υπερβολικό. Είναι αδικαιολόγητη η τόση καθυστέρηση. Τους καταλαβαίνω, ούτε και εμάς θα μας άρεσε. Η μεγάλη διακοπή είναι αδικαιολόγητη.

Για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό είπε: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι, τους αντιμετωπίσαμε στο πρωτάθλημα. Έχουμε από μία νίκη, ελπίζουμε να είμαστε εμείς οι νικητές».

ΠΗΓΗ: pamesports

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ