“Ασπίδα” Μακάμπι σε Σχορτσανίτη

“Ασπίδα” Μακάμπι σε Σχορτσανίτη

 

Η Μακάμπι, δια στόματος, Σιμόν Μιζράχι ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να τιμωρήσει τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη καθώς όπως τόνισε ο πρόεδρος της ισραηλινής ομάδας, υπάρχει και ένα όριο σε όσα μπορεί να ανεχθεί ένα παίκτης από όσα ακούγονται στις κερκίδες.  

«Ασφαλώς και είμαστε εναντίον κάθε λεκτικής ή σωματικής βίας, αλλά κάποιες φορές η λεκτική βία μπορεί να είναι πιο οδυνηρή από τη σωματική. Υπάρχει ένα όριο στο πόσο μπορεί να ανεχθεί κάποιος παίκτης να τον φτύνουν και να βρίζουν τον ίδιο και την οικογένειά του. Η διοργανώτρια αρχή και η αστυνομία θα έπρεπε να πάρουν μέτρα. Εμείς δεν πρόκειται να τιμωρήσουμε τον Σοφοκλή. Ξέρουμε ακριβώς τι συνέβη και θα μιλήσουμε ξανά μαζί του»,  δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόν Μιζράχι.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης  επιτέθηκε σε οπαδούς της Χάποελ μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μακάμπι.  

Σημειώνεται ότι παρά την στήριξη της ομάδας του, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο και τιμωρία αποκλεισμού από το ισραηλινό πρωτάθλημα.

 

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ