ΦΩΤΟ-Ξύπνησε από το κώμα με το γκολ του Ρονάλντο

ΦΩΤΟ-Ξύπνησε από το κώμα με το γκολ του Ρονάλντο

 

Μια πραγματικά απίστευτη ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας το πολωνικό περιοδικό Fakt. Πρόκειται για την ιστορία του Ντέιβιντ, ενός 14χρονου αγοριού από την Ανατολική Ευρώπη, φανατικού οπαδού της Ρεάλ Μαδρίτης και του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ντέιβιντ είχε ένα ατύχημα την ώρα που έκανε βόλτα με το ποδήλατό του με αποτέλεσμα να “πέσει” σε κώμα τριών μηνών. Προσπαθώντας να σώσουν το παιδί τους, οι γονείς του Ντέιβιντ τον μετέφεραν σε μια ειδική κλινική προκειμένου να δοκιμάσουν μια νέα μέθοδο θεραπείας.

Οι γιατροί έκριναν πως θα ήταν ευεργετικό για τον Ντέιβιντ να ακούει με ακουστικά τις περιγραφές των αγώνων της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Πορτογαλίας, στις οποίες αγωνίζεται το ίνδαλμά του, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τρεις μήνες μετά από το ατύχημα ο μικρός Ντέιβιντ άνοιξε τα μάτια του ακριβώς τη στιγμή που ο Ρονάλντο πετύχαινε το τρίτο γκολ της Πορτογαλίας στο ματς κόντρα στη Σουηδία για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ντέβιντ δέχτηκε ένα απίστευτο δώρο καθώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον προσκάλεσε στο ‘Σαντιάγκο Μπερναμπέου” για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο πλαίσιο της φάσης των “8” του Champions League.

Και ο μικρός Ντέιβιντ το χάρηκε με την ψυχή του…

 

 

 

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ