Κλειστά χαρτιά από Μίτσελ

Κλειστά χαρτιά από Μίτσελ

Ο Μίτσελ δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση στο Ολντ Τράφορντ για το πλάνο του όσον αφορά στην 11αδα που θα παρατάξει κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Το ερωτηματικό παραμένει για τη συμμετοχή του Βαλντές στην κορυφή της επίθεσης ή του Κάμπελ.

Το σενάριο για εξτρά χαφ (Σάμαρης) δείχνει να υποχωρεί, αλλά οι οριστικές επιλογές του Ισπανού προπονητή θα γίνουν γνωστές πριν από το παιχνίδι.

Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέβας, Μαρκάνο, Μανωλάς, Εντινγκά, Μανιάτης, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Πέρες, Κάμπελ είναι ένα σχήμα με πολλές πιθανότητες, ενώ αν μπει ο Βαλντές τότε θα πάει στα πλάγια ο Κάμπελ και θα παίξει ένας εκ των Φουστέρ, Πέρες.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με τον Σάμαρη είναι πανέτοιμοι εφόσον χρειαστεί, ο Μασάντο με τον Μπονγκ και τον Μέγιερι θα είναι στον πάγκο, ενώ ο Σαβιόλα έκανε ατομικό και στο Ολντ Τράφορντ μπαίνοντας και για ένα μέρος της προπόνησης.

Ατομικό πρόγραμμα επί αγγλικού εδάφους έκανε και ο Σιόβας .Την προπόνηση παρακολούθησαν τα διοικητικά στελέχη του Ολυμπιακού ενώ στο γήπεδο ήταν και ο Καρεμπέ που δεν είχε ταξιδέψει με την αποστολή.

 

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ