Ίωση πίσω από την λιποθυμία του Ολαϊτάν;

Ίωση πίσω από την λιποθυμία του Ολαϊτάν;

Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την υγεία του Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος νοσηλεύεται από το βράδυ της Κυριακής λόγω του προβλήματος που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Με ενημέρωση του γιατρού της ΠΑΕ Ολυμπιακός Χρήστου Θέου μέσω του Novasport FM γνωστοποιήθηκε ότι ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής είναι απολύτως καλά μετά το περιστατικό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Είναι σε πολύ καλή κατάσταση ο Ολαϊτάν. Η καρδιακή λειτουργία του είναι μια χαρά. Βρισκόμαστε στη φάση του πλήρους ελέγχου. Υποβάλλεται σε πλήρη και λεπτομερή εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο. Δεν τεκμηριώνεται σαφής παθολογία. Ίσως η βασική αιτία να είναι μία ίωση που ταλαιπωρούσε τον ποδοσφαιριστή», είπε ο κ. Θέος.

Από την πλευρά του ο μάνατζερ του παίκτη, Πασχάλης Τουντούρης, ανέφερε:

«Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μάικλ Ολαϊτάν, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, βάσει των πρώτων ιατρικών εκθέσεων δεν υπάρχει κανένα σημάδι σοβαρής ιατρικής κατάστασης. Ωστόσο, ως προληπτικό μέτρο θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τις επόμενες ημέρες για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις. Ο Μάικλ καλά και σας στέλνει τις θερμότερες ευχές του σε όλους όσοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την υγεία του μετά το χθεσινό περιστατικό. Ανυπομονεί να επιστρέψει όσο το δυνατό το γρηγορότερο στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό».

Ο Ολαϊτάν αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πάρει εξιτήριο ενώ δίπλα του είναι από χτες το βράδυ συμπαίκτες και άλλα στελέχη του Ολυμπιακού από τη διοίκηση, όπως και ο Μίτσελ.

 

 Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ