O “πονοκέφαλος” τους Αναστασίου

O “πονοκέφαλος” τους Αναστασίου

Μία θέση έχει μείνει κενή στο μυαλό του Γιάννη Αναστασίου σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στο ντέρμπι των «αιωνίων».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι έχει καταλήξει ήδη στα δέκα πρόσωπα. Μία θέση διεκδικούν ο Αμπντούλ Ατζαγκούν και ο Νίκος Καρέλης. Μάλιστα δεν πρόκειται για έναν απλό γρίφο, αλλά για κάτι που ορίζει και το σύστημα αλλά σε σημαντικό βαθμό και τον τρόπο αντιμετώπισης του παιχνιδιού από πλευράς Τριφυλλιού.

Θεωρητικά ο Καρέλης δείχνει να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Η παρουσία του ωθεί τον Παναθηναϊκό σε πιο δυναμική παρουσία στην επίθεση, με έναν παίκτη που δίνει μάχες, του αρέσει να σουτάρει από απόσταση, βοηθάει στην κυκλοφορία της μπάλας. Λογικά εάν προτιμηθεί, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί σε 4-4-2 σε ρόμβο.

Ο Ατζαγκούν βέβαια δίνει ταχύτητα και καλύτερο πρέσινγκ στη μπάλα, ενώ είναι ένας παίκτης που μπαίνει ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου, δημιουργώντας προβλήματα. Εάν επιλεγεί, θα παίξει πίσω από τον Μπεργκ σε ένα 4-2-3-1.

Κατά τα λοιπά «κλειδωμένοι» φαίνεται να είναι οι άλλοι δέκα. Καπίνο τερματοφύλακας, Τριανταφυλλόπουλος και Νάνο στα άκρα της άμυνας, Κουτρουμπής και Σίλντενφελντ στόπερ, Λαγός αμυντικό χαφ, Αμπεΐντ, Ζέκα, Πράνιτς πιο μπροστά του και Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης.

Η σημερινή μέρα θα κρίνει και τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την αποστολή.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ