Ανανέωσε ο Ρούνεϊ μέχρι το 2019

Ανανέωσε ο Ρούνεϊ μέχρι το 2019

Ο Γουέιν Ρούνεϊ είπε το «ναι» στην υψηλή αποδοχών πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να ανανεώσει το συμβόλαιο του!

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής (21/2) έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο παρουσία του Ντέιβιντ Μόγιες το οποίο θα τον κρατήσει στο «Όλντ Τράφορντ» μέχρι το καλοκαίρι του 2019! Η νέα συμφωνία θα αποφέρει στον τραπεζικό του λογαριασμό 300.000 λίρες την εβδομάδα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες!

Εξασφαλισμένη εργασία και μετά το τέλος της καριέρας του έχει ο Άγγλος επιθετικός, μια και όπως ανακοίνωσαν οι «κόκκινοι διάβολοι», θα αναλάβει χρέη πρεσβευτή της ομάδας!

«Το μέλλον του Γουέιν Ρούνεϊ θα τον βρει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπογράφοντας νέο τετραετές συμβόλαιο (σ.σ. είχε άλλον ενάμιση χρόνο στο προηγούμενο) και το οποίο θα τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Επίσης θα γίνει πρεσβευτής της ομάδας μόλις τελειώσει την καριέρα του», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ.

«Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω ότι υπέγραψα νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ανέφερε αρχικά ο Άγγλος επιθετικός και στη συνέχεια τόνισε: «Τον ερχόμενο Αύγουστο θα συμπληρώσω 10 χρόνια στον σύλλογο. Έχω συνεργαστεί με σπουδαίους ποδοσφαιριστές και έχω κερδίσει όλα αυτά που ονειρευόμουν όταν υπέγραφα στη Γιουνάιτεντ. Τώρα έχω την ευκαιρία ως μεγαλύτερος να συμβουλεύσω τους νεαρούς συμπαίκτες μου και να τους βοηθήσω να γίνουν μέρος μιας ακόμη μεγάλης φουρνιάς της ομάδας. Οι φίλαθλοι πάντα έδιναν συμπαράσταση στην ομάδα και με βοήθησαν πολύ όλα αυτά τα χρόνια, τους είμαι πραγματικά ευγνώμων».

O 28χρονος επιθετικός μετακόμισε στο Μάντσεστερ από την Έβερτον το 2004 και έχει αγωνιστεί σε 430 παιχνίδια με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, έχοντας σκοράρει 208 τέρματα. Βρίσκεται ήδη στη 4η θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου ενώ πλέον έχει την ευκαιρία πετυχαίνοντας άλλα 42 να προσπεράσει στη κορυφή της λίστας τον σπουδαίο Μπόμπι Τσάρλτον.

 

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ