Με Γκιστ κόντρα στον Ολυμπιακό

Με Γκιστ κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Τζέιμς Γκιστ συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστεί στον μεθαυριανό (20/2, 9.45 μ.μ., ΔΤ) «εμφύλιο» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο 27χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, προέρχεται από τραυματισμό (τράβηγμα) στους προσαγωγούς και δεν αγωνίστηκε στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις των «πρασίνων» με αντιπάλους τους Άρη για τον τελικό του Κυπέλλου, Μάλαγα και Νέα Κηφισιά. Ο Γκιστ, όμως, ξεπέρασε το πρόβλημα του στην κατάλληλη στιγμή και εν όψει του ντέρμπι κόντρα στους «ερυθρόλευκους» για την 7η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του «Τοπ 16» της Ευρωλίγκας.

Η συμμετοχή του 27χρονου Αμερικανού φόργουορντ στην κρίσιμη για τον Παναθηναϊκό συνάντηση είναι πολύ ευχάριστο νέο για τον Αργύρη Πεδουλάκη, καθώς ο Γκιστ έχει κομβικό ρόλο στο πλάνο εξουδετέρωσης του Βασίλη Σπανούλη, που έχει εφαρμόσει με επιτυχία ο κόουτς των «πρασίνων» στα δύο τελευταία ντέρμπι για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ