“Πέθαναν” τον Σουμάχερ-Διάψευση από το νοσοκομείο

“Πέθαναν” τον Σουμάχερ-Διάψευση από το νοσοκομείο


Σχεδόν καθημερινά χρήστες των social media… αποχαιρετούν τον Μίκαελ Σουμάχερ. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ αναγκάστηκε να ανακοινώσει επίσημα πως ο 45χρονος άνδρας δεν έχει φύγει από τη ζωή.

“Ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν έχει πεθάνει, παραμένει σε καταστολή”, αναφέρει το δελτίο Τύπου του ιατρικού τιμ που παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας του πιο επιτυχημένου οδηγού στην ιστορία της Φόρμουλα 1.

Την είδηση της ανακοίνωσης μετέδωσε πρώτο το γαλλικό RTL. Από το απόγευμα σε διάφορες σελίδες λένε το αντίο στον Σουμάχερ.

Νοσηλεύεται από τις 29 Δεκεμβρίου με σοβαρά εγκεφαλικά τραύματα. Τις τελευταίες μέρες οι γιατροί έχουν ξεκινήσει διαδικασία αφύπνισης από το κώμα, μια διαδικασία που σύμφωνα με αρκετές ιατρικές εκτιμήσεις μπορεί να κρατήσει εβδομάδες, ακόμα και μήνες.

Στο πλευρό του παραμένουν η σύζυγος του, Κορίνα που διανύει καθημερινά σχεδόν 200 χιλιόμετρα από το σπίτι της οικογένειας στην Ελβετία, ενώ ο πρώην συνεργάτης του στη Ferrari και νυν πρόεδρος της διεθνούς ομοσπονδίας (FIA), Ζαν Τοντ τόνισε σε δηλώσεις του πως δεν θα φύγει από το πλευρό του “Σούμι” και της οικογένειας του.

 

Πηγή: sport24.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ