Διεκόπη για 30′ το ΠΑΟΚ-Άρης

Διεκόπη για 30′ το ΠΑΟΚ-Άρης

Εκκένωση των κερκίδων της Πυλαίας ζήτησε ο πρώτος διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης Τόμι Σχινάς 6’ και 3’’ πριν το τέλος του αγώνα και με το σκορ 47-43 υπέρ των γηπεδούχων. Το παιχνίδι ξεκίνησε πάλι πριν από λίγα λεπτά.

Ο λόγος είναι μια κροτίδα που έπεσε στον πάγκο των «κίτρινων» από την εξέδρα των φανατικών οπαδών του «Δικέφαλου». Η κροτίδα έκανε πολύ θόρυβο και ενώ είχαν πέσει και άλλες κατά την διάρκεια του ματς.

Αμέσως μόλις έσκασε η κροτίδα ο διαιτητής Τόμι Σχινάς έδωσε εντολή στον ομάδα του Άρη να κατευθυνθεί στα αποδυτήρια και το ίδιο έκανε και εκείνος μαζί με τους άλλους δύο «ρεφ» της αναμέτρησης Καρακατσούνη και Κ. Πουρσανίδη.

Ο Νίκος Σταυρόπουλος, τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και παλαίμαχος μπασκετμπολίστας της ομάδας του, ανακοίνωσε στις 11.22 μ.μ. την απόφαση των διαιτητών και ζήτησε από τους οπαδούς του «Δικέφαλου» να συμμορφωθούν για να μην μηδενιστεί η ομάδα.

Στις 11.35 μ.μ., το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου έχει αδειάσει και ο Κώστας Χαραλαμπίδης, αρχηγός του ΠΑΟΚ, έκανε έκκληση οι εξέδρες να αδειάσουν εντελώς.

Στις 11.41 μ.μ., μετά από περίπου 30′ διακοπής του αγώνα, οι διαιτητές και η ομάδα του Άρη επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο.

Στις 11.47 μ.μ., το ματς είναι έτοιμο να ξεκινήσει και πάλι με το σκορ 47-43 υπέρ του ΠΑΟΚ και 6′ και 3” να απομένουν για το τέλος.

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ