“O Σπανούλης τη Χρυσή Μπάλα”

“O Σπανούλης τη Χρυσή Μπάλα”

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται από την Δευτέρα (13/01) στην κορυφή του κόσμου, με την κατάκτηση της χρυσής μπάλας, ενώ η «Mundo Deportivo» θεωρεί ότι την αντίστοιχη διάκριση στο μπάσκετ θα την έπαιρνε ο Βασίλης Σπανούλης!

Όπως είναι φυσικό, το επικείμενο ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα για την 3η αγωνιστική του Τοπ -16, έχει κάνει τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης να ασχολούνται με τους Πειραιώτες και πολύ περισσότερο μάλιστα, με τον αρχηγό τους, Βασίλη Σπανούλη.

Ένα άρθρο λοιπόν στην ηλεκτρονική έκδοση της «Mundo Deportivo», αποθεώνει τον Βασίλη Σπανούλη, χαρακτηρίζει ανθολογία την εμφάνισή του στον περσινό τελικό του Φάιναλ Φορ και τονίζει ότι αν υπήρχε Χρυσή Μπάλα στο μπάσκετ, τότε θα πήγαινε στον «Kill Bill».

«Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να τον βλέπουμε έστω και ως αντίπαλο, κάτι το οποίο θα συμβεί την Πέμπτη (16/01). Εάν υπήρχε Χρυσή Μπάλα στο μπάσκετ το 2013 αυτή πιθανόν να πήγαινε στο Βασίλη Σπανούλη. Η εμφάνισή του στον τελικό της Ευρωλίγκας με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ανθολογία.

Ο “V-Span” συνήθως λάμπει όταν αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα. Στον ημιτελικό του Final Four της Κωνσταντινούπολης το 2012 εκτέλεσε την ομάδα με 21 πόντους, ενώ στο περσινό Top 16 σημείωσε άλλους 23», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ