Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 1-0

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 1-0

Ο διπρόσωπος Παναθηναϊκός έβαλε ένα γκολ (1-0), έκατσε και στην συνέχεια έβλεπε τον Πανιώνιο να χάνει πέναλτι, να έχει δοκάρι και να αστοχεί σε κλασσικές ευκαιρίες για να… σώσει τον βαθμό! 

Είναι από τα παιχνίδια, όπου ο Παναθηναϊκός μπαίνει ως… Παναθηναϊκός και από νωρίς δείχνει τις διαθέσεις του στη Λεωφόρο. Το «τριφύλλι» έπιασε από τον λαιμό τον Πανιώνιο με το καλημέρα!

Τον έκλεισε στο μισό γήπεδο και έχοντας εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και πρέσινγκ που σε «έπνιγε», πίεζε για να βρει το γρήγορο γκολ που θα του έδιωχνε το άγχος και θα άνοιγε κάπως τους χώρους στην «κυανέρυθρη» άμυνα. Και τα κατάφερε! Στο 16′ Μπεργκ, Νάνο και Πράνιτς έκρυψαν την μπάλα και ο Κροάτης μέσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη, ανοίγοντας το σκορ!

Από αριστερά οι «πράσινοι» ήταν καταιγιστικοί, καθώς εκτός από τον εξαιρετικό Νάνο, «έβγαιναν» οι Πράνιτς και Μπεργκ, δημιουργούσαν τρίγωνα και ρήγματα. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να ψάχνει και ένα δεύτερο γκολ απέναντι σε έναν φοβισμένο Πανιώνιο που δεν μπορούσε να βγει από την περιοχή του και δεν είχε τρόπο να κρατήσει μπάλα και να χαλάσει τον ρυθμό των γηπεδούχων.

Παρά την υπεροχή του, όμως, το «τριφύλλι» έμεινε μόνο 1-0 για το ημίχρονο. Μπορεί να κατάφερε να μπει σε ρόλο οδηγού από νωρίς αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που είχε και ειδικά τις δύο για… θάνατο από τον Νίκο Καρέλη. Ο νεαρός φορ στο 34′ νικήθηκε στο τετ-α-τετ ενώ πέντε λεπτά αργότερα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι μετά από κεφαλιά! Η αστοχία του μικρού έδωσε νόημα στην επανάληψη, καθώς αν είχε ευστοχήσει η σεμνή τελετή θα είχε λάβει τέλος!

 

Πηγή: gazzetta.gr 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ