Λεβαδειακός-Εργοτέλης: 2-0

Λεβαδειακός-Εργοτέλης: 2-0

Ο Λεβαδειακός επιβλήθηκε 2-0 εντός έδρας του Εργοτέλη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League με τον Βαγγέλη Μάντζιο να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Οι Κρητικοί μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και θέλησαν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους, όμως με την πάροδο του χρόνου οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα και κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, πατώντας όλο και πιο πολύ στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Το σκορ άνοιξε ο Βαγγέλης Μάντζιος μετά από 26 λεπτά αγώνα, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την όμορφη σέντρα του Ροτζέριο Μάρτινς κατέβασε αριστοτεχνικά τη μπάλα και με κοντινό πλασέ νίκησε τον Πρζιρόβσκι για το 1-0.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Βαγγέλης Μάντζιος είχε προλάβει να “οπλίσει” ξανά και μετά από νέα ασίστ του Ροτζέριο Μάρτινς, με διαγώνιο σουτ νίκησε και πάλι τον Πρζιρόβσκι διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης ρίσκαρε για να μειώσει το σκορ και άφησε κενά στην άμυνά του. Εν τέλει οι δύο ομάδες δεν αξιοποίησαν κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και το 2-0 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα του Αμπάρκιολη.

Με τη νίκη του αυτή ο Λεβαδειακός έφτασε τους 20 βαθμούς, οι 19 εκ των οποίων έχουν κερδηθεί εντός έδρας, ενώ ο Εργοτέλης παρέμεινε για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι δίχως νίκη και πλέον ισοβαθμεί με τους Βοιωτούς.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Νικολακάκης, Μάγκας, Γεωργίου, Κώτσιος, Μανόλο (10′ Πετράτσι), Κονέ, Μάρτινς, Λυκογιάννης, Μάντζιος (Ιωαννίδης 92′), Βασιλείου (81′ Καπό).

Εργοτέλης (Πετράκης): Καβουσάκης, Τζανκάκης, Σαρρής, Μεχία, Πίτσος (46′ Χαντί), Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Μπαντιμπανγκά, Ρομάνο, Διαμαντάκος (72′ Βερπακόφσκις), Αναστασάκος.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ