Ντάρμπισαϊρ:”Τεράστιος ο Ολυμπιακός”

Ντάρμπισαϊρ:”Τεράστιος ο Ολυμπιακός”

Ο  πρώην Άγγλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ματ Ντάρμπισαϊρ, μίλησε για τους στόχους του, στη νέα του ομάδα, την ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ και θυμήθηκε την πορεία του στον Ολυμπιακό.

Το να φοράς τη φανέλα μιας ομάδας που έχει κερδίσει δύο συνεχόμενα Κύπελλα Πρωταθλητριών Ευρώπης και παλεύει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας δεν είναι μικρό πράγμα. Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος απέναντι στη Λιντς σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ, μίλησε για την Νότιγχαμ Φόρεστ, τον Ολυμπιακό και τα γκολ που τον σημάδεψαν. Τα δύο στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και το ένα απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Πώς είναι η ποδοσφαιρική ζωή σου στο Νότιγχαμ;

«Επιτέλους έχω αρχίσει να την απολαμβάνω υπό τις οδηγίες του προπονητή μου, Μπίλι Ντέιβις. Στόχος μας είναι να πάρουμε το εισιτήριο για την Πρέμιερ Λιγκ. Έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες για να καταφέρουμε αυτό το στόχο».

 Το να ανεβείτε κατηγορία με τη Νότιγχαμ και να βρεθείτε ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ είναι και ένας προσωπικός σου στόχος;

«Ναι, φυσικά και είναι. Θέλω να κερδίσω όσα πράγματα μπορώ περισσότερα στην καριέρα μου. Θέλω να είμαι πάντα ενεργός. Εξάλλου, είμαι μόλις 27 ετών και έχω πολλά χρόνια μπροστά μου».

 Παρακολουθείς ποτέ το dvd του τρελού τελικού με την ΑΕΚ; Ή μήπως αγαπάς περισσότερα το γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ;

«Έχω σε dvd τα γκολ από όλη μου την καριέρα. Όταν λοιπόν χρειάζομαι λίγη αυτοπεποίθηση για να ανέβω ψυχολογικά, τα κοιτάζω. Προσπαθώ όμως να ζω στο παρόν, όχι στο παρελθόν. Απόλαυσα κάθε γκολ που έβαλε με τον Ολυμπιακό».

Μαθαίνεις για τον Ολυμπιακό; Είδες καθόλου παιχνίδια φέτος, ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ;

«Πάντα μαθαίνω και παρακολουθώ. Τώρα μάλιστα μιλάω και με τον Αμπντούν, ο οποίος παρακολουθεί συνεχώς τον Ολυμπιακό. Έχουμε συζητήσει πόσο τεράστιος σύλλογος είναι και πόσο προνομιούχοι ήμασταν κι εγώ κι αυτός που παίξαμε σε αυτή την ομάδα.»

 

Πηγή Gazzetta.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ