Ο “προκλητικός” Ιμπραϊμοβιτς

Ο “προκλητικός” Ιμπραϊμοβιτς 

Μια νέα διαμάχη ξεκίνησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αυτή την φορά με τις παίκτριες του γυναικείου ποδοσφαίρου. Ο παίκτης της Παρί είπε ότι η Τερέζε Σιόγκραν, η οποία έχει τις περισσότερες συμμετοχές με την Εθνική Σουηδίας, έπρεπε να πάρει δώρο ένα ποδήλατο με αυτόγραφο του.

Η ιστορία ξεκινά μερικούς μήνες πριν, όταν η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας είχε κάνει δώρο ένα αυτοκίνητο «Volvo» στον Αντρές Σβένσον, επειδή έκανε ρεκόρ συμμετοχών με την Εθνική Σουηδίας φτάνοντας τις 143. Από την άλλη, η Σιόγκραν δεν πήρε τίποτα ενώ έχει 187 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Ο παίκτης της Παρί όταν ρωτήθηκε για αυτό είπε ότι η συμπατριώτισσα του θα έπρεπε να πάρει ένα ποδήλατο με ένα αυτόγραφο του ως δώρο και πως δεν είναι ούτε καν αστείο να συγκρίνεται με μια γυναίκα.

 

«Μπορεί να πάρει ένα ποδήλατο με αυτόγραφο μου και θα είναι καλό. Με όλο τον σεβασμό σε ότι έχουν κάνει οι κυρίες και το έχουν κάνει φανταστικά καλά, δεν μπορείς να συγκρίνεις το γυναικείο με το ανδρικό ποδόσφαιρο. Άστο, δεν είναι ούτε αστείο. Με ρώτησαν το καλοκαίρι ποιος είναι καλύτερος παίκτης, εγώ ή η Λότα Σέλιν (Σουηδή επιθετικός). Μου κάνεις πλάκα έτσι; Όταν έχω σπάσει όλα αυτά τα ρεκόρ, όλα αυτά τα ρεκόρ των γκολ, τα ρεκόρ των γκολ με την Εθνική ομάδα, με τι πρέπει να το συγκρίνω; Πρέπει να συγκριθώ με κάποιον που έχει ρεκόρ ή τις κυρίες; Όταν είμαι στην Ευρώπη με συγκρίνουν με τον Μέσι και τον Ρονάλντο. Όταν έρχομαι στην πατρίδα μου με συγκρίνουν με μια γυναίκα. Με όλο τον σεβασμό στις κυρίες πρέπει να αμείβονται με ό,τι παράγουν οικονομικά», δήλωσε στην «Expressen» o Ζλάταν.

 

Πηγή: sentragoal.gr

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ