Sweet 16 για τον Θρύλο

Sweet 16 για τον Θρύλο

Για τέταρτη φορά στις 15 συμμετοχές του στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός θα είναι στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης, αρκεί να νικήσει απόψε (21.45, Νovasports 2, REAL FM, pamesports.gr) την Άντερλεχτ.

Μπορεί να προκριθεί ακόμα κι αν δε νικήσει, εφόσον φέρει καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα με την Μπενφίκα που υποδέχεται την αδιάφορη και ελλιπέστατη Παρί. Αλλά μπορεί και πρέπει να το κάνει μόνος του και να αρπάξει αυτή τη μεγάλη ευκαιρία.

Ο Ολυμπιακός με νίκη απόψε οδεύει για τις καλύτερες επιδόσεις συγκομιδής βαθμών σε όλες τις χρονιές του στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ, ενώ θα μπορεί να έχει πιθανότητες για να είναι του χρόνου στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

Φυσικά θα έχει και μεγάλα οικονομικά οφέλη, καθώς η νίκη-πρόκριση απόψε σημαίνει εξτρά 4,5 εκ. ευρώ, πέραν των εσόδων που θα προκύψουν στα νοκ άουτ ματς. Κι ο Βαγγέλης Μαρινάκης που περιμένει την πρώτη πρόκριση στους 16 επί θητείας του, είναι έτοιμος να ανταμείψει τους παίκτες με μεγάλο πριμ σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η εξαιρετική παρουσία στον όμιλο…

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ