Μίτσελ: Καλοί μόνο στο β’ ημίχρονο

Μίτσελ: Καλοί μόνο στο β’ ημίχρονο

Ευχαριστημένος μόνο με την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, δήλωσε ο Μίτσελ, ο οποίος εξήγησε ότι ο Ολυμπιακός του πρώτου 45λεπτου στον αγώνα με τον Πανθρακικό, δεν του άρεσε.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» εξήγησε ότι οι παίκτες του είχαν έλλειψη συγκέντρωσης στα πρώτα 45 λεπτά και αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο έχαναν εύκολα την κατοχή της μπάλας και αντιμετώπιζαν προβλήματα στην κυκλοφορία της.

Οι δηλώσεις του Ισπανού προπονητή:

«Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και με το γεγονός ότι συνεχίσαμε με νίκη μετά τη διακοπή, η οποία μας επηρέασε στο πρώτο ημίχρονο. Τα γκολ ήταν και από στημένα, αλλά και σε ροή αγώνα. Θα πρέπει να είμαστε πάντοτε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι, ακόμα και σε κάθε προπόνηση. Και επιβάλλεται να συμβαίνει αυτό, ακόμα κι αν υπάρχει άλλο ματς σε λίγες μέρες. Θέλω να έχουμε πάντα την εικόνα που είχαμε στο β’ ημίχρονο του αποψινού αγώνα κι όχι αυτή που είχαμε στο πρώτο μέρος, όταν μας έλειπε η συγκέντρωση».

Ο Μίτσελ ρωτήθηκε για τα τέσσερα γκολ που σημείωσε ο Ολυμπιακός παρά την απουσία του Μήτρογλου, αλλά και για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

«Εγώ προτιμώ να βάζουμε τέσσερα γκολ και να είναι κι ο Μήτρογλου μαζί μας! Έχει κερδίσει το σεβασμό μας και την αγάπη μας. Όσο για τον Αβραάμ, ποτέ δεν αμφιβάλλαμε για την αξία του. Περιμένουμε πότε θα είναι 100% έτοιμος για να μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο και να αυξηθεί κι άλλο ο ανταγωνισμός στο κέντρο της άμυνας».

Κλείνοντας, ο Ισπανός έκανε ένα κολακευτικό σχόλιο για τον αντίπαλο.

«Ίσως ήταν υπερβολικό το σκορ για τον Πανθρακικό, ειδικά με τα προβλήματα που μας έβαλε στο πρώτο ημίχρονο. Είναι καλά δουλεμένη ομάδα, μου αρέσει και φαίνεται ότι έχει προετοιμαστεί καλά».

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ