Τοροσίδης: Όλοι οι Έλληνες μια ομάδα

Τοροσίδης: Όλοι οι Έλληνες μια ομάδα

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Βασίλης Τοροσίδης, λίγο μετά την λήξη του αγώνα στην Ρουμανία και την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ, στην Βραζιλία. Ο έμπειρος αμυντικός της Εθνικής, αφιέρωσε αυτή τη νίκη σε όλους τους Έλληνες, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις δολοφονίες σε Πειραιά και Νέο Ηράκλειο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τοροσίδη στην κάμερα του OTE tv:

«Δεν κατάλαβα τι έγινε στην φάση του γκολ, είναι μία πολύ περίεργη στιγμή. Ο Χολέμπας μου είπε πως πήγε να διώξει και κλώτσησε πάνω μου την μπάλα. Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα, απλά σήκωσα το κεφάλι μου και την είδα στα δίχτυα.

Θέλω να αφιερώσω αυτή την πρόκριση σε όλους τους Έλληνες. Τα τελευταία γεγονότα είναι πολύ άσχημα, μιλάω για τις δολοφονίες στον Πειραιά και το Ηράκλειο. Δεν γίνεται να σκοτώνουν Έλληνες άλλους Έλληνες για πολιτικά, δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Είμαστε όλοι Έλληνες. Στα δύσκολα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, όχι πολιτικοποιημένοι και δολοφόνοι.

Στην ομάδα, υπάρχει πολύ καλό κλίμα, όλα τα παιδιά έχουν πολύ καλό χαρακτήρα. Δεν ανήκει σε εμάς μόνο αυτή η πρόκριση. Υπάρχει ένα υπέροχο τιμ, από τον προπονητή και τον βοηθό, μέχρι τους φροντιστές και όποιον άλλον είναι δίπλα μας. Όλοι μαζί προκριθήκαμε! Είμαστε μία ομάδα, 10 ή 20 εκατομμύρια άνθρωποι, όλοι οι Έλληνες σε κάθε γωνιά του κόσμου είναι ένα κομμάτι από εμάς. Σε αυτούς λοιπόν την αφιερώνουμε την πρόκριση, γιατί όλοι μαζί τα καταφέραμε». 

 

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ