“Θεός του Ολύμπου ο Μήτρογλου”

“Θεός του Ολύμπου ο Μήτρογλου”

 

Οι ύμνοι για τον Κώστα Μήτρογλου στο εξωτερικό δεν έχουν τελειωμό, με τους Ιταλούς να γράφουν απίστευτα σχόλια αποθέωσης για τον Έλληνα στράικερ.

Το calciomercato τον ανέδειξε σε παίκτη της εβδομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, πάνω από τον Νιγηριανό Ομπίνα που οδήγησε την ομάδα του στην πρόκριση στα μπαράζ με την Αιθιοπία και πάνω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έβαλε το γκολ της Πορτογαλίας στη μάχη με τη Σουηδία του Ζλάταν.

Οι Ιταλοί αποκαλούν τον Μήτρογλου «Θεό του Ολύμπου» και τον συγκρίνουν με τον Μέσι και τον Ρονάλντο! «Μπορεί να μην έχει τη λάμψη τους, αλλά ο τρομερός Έλληνας με την γερμανική υπηκοότητα σκοράρει συνεχώς όχι μόνο στην ελληνική Λίγκα αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έχει σταματήσει να σκοράρει από τότε που ξεκίνησε να παίζει μπάλα στην Ελλάδα κι έτσι η τιμή του έχει φτάσει πάνω από 10 εκ. ευρώ. Μέχρι τώρα όλοι έψαχναν να μάθουν ποιός είναι, τώρα όλοι τον θέλουν! Αλλά το να φύγει από τον Πειραιά δεν θα είναι εύκολο, το συμβόλαιό του λήγει το 2016, άρα οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στο πορτοφόλι τους»!

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ