ΒΙΝΤΕΟ-Η Σίτι τριπλάρει στη Νέα Υόρκη

ΒΙΝΤΕΟ-Η Σίτι τριπλάρει στη Νέα Υόρκη

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι άφησαν για λίγο την Πρέμιερ Λιγκ και πήγαν να παίξουν ποδόσφαιρο στη γέφυρα του Μπρούκλιν.

Τα «αστέρια» της Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη για να υποστηρίξουν το «αδερφάκι» τους, τη «Νιού Γιόρκ Σίτι» (New York City FC).

Με τρίπλες, γκελάκια και άλλα ποδοσφαιρικά τρικ, οι Αγκουέρο, Κομπανί, Κλισί, Τουρέ, Μίλνερ υποδέχτηκαν την είσοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας των Νιού Γιόρκ Γιάνκις στο αμερικάνικο πρωτάθλημα (MLS).

Η «Νιού Γιούρκ Σίτι» θα είναι η 20η ομάδα που θα συμμετέχει στο MLS το 2015 και η Μάντστερ Σίτι «έτρεξε» να υποστηρίξει την αμερικάνικη ομάδα και να διαδώσει τα νέα δίνοντας «πασούλες» στους Νεοϋορκέζους στους δρόμους και τα αξιοθέατα του «Μεγάλου Μήλου».

Η δημιουργία της ομάδας είναι απότοκος της συνεργασίας της Σίτι με τους Νιού Γιόρκ Γιάνκις. Μάλιστα, ο πρώην παίχτης της Σίτι και διεθνής Αμερικανός, Κλαούντιο Ρέινα διορίστηκε τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Το αρχικό πλάνο ήταν να κατασκευαστεί ένα γήπεδο 30.000 θέσεων για τη Νιού Γιόρκ Σίτι στο Κουίνς, αλλά το σχέδιο του συλλόγου «προσέκρουσε» στις αντιρρήσεις των τοπικών αρχών και δεν θα υλοποιηθεί.

Έτσι, η ομάδα θα προπονείται στο θρυλικό στάδιο των Γιάνκις μέχρι να βρεθεί εναλλακτική τοποθεσία για την κατασκευή του.

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: YOUTUBE, Manchester City FC

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ