Σοκάρει ο Tyson μέσα από την αυτοβιογραφία του

Σοκάρει ο Tyson μέσα από την αυτοβιογραφία του

O Mike Tyson,  υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους πυγμάχους όλων των εποχών που λόγω του ιδιόμορφου χαρακτήρα του δεν είχε την καριέρα που θα μπορούσε να κάνει. Σοκάρει για μία ακόμα φορά την κοινή γνώμη με την αυτοβιογραφία του. «Ακόμη σκέφτομαι να τινάξω τα μυαλά κάποιου στον αέρα και να μπω στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής μου. Σας γράφω όλα αυτά διότι θέλω να διώξω τους δαίμονες που με κυριεύουν…» αναφέρει ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών στην αυτοβιογραφία του.

Ο βετεράνος μποξέρ όπως αναφέρει στο βιβλίο του, αρκετές φορές δεν πήγαινε στην προπόνηση καθώς ήταν εξαντλημένος από το σεξ «Κουράστηκα με τόσο σεξ που έχω κάνει σε ολόκληρη τη ζωή μου. Υπήρχαν στιγμές που μετά την πράξη με τρεις-τέσσερις ή και παραπάνω γυναίκες δεν άντεχα ούτε να προπονηθώ. Απλά κλειδωνόμουν στο δωμάτιο για να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω…»

Στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι στην πρώτη του μάχη με τον Holyfield ήταν μεθυσμένος και υπό την επήρεια ναρκωτικών, γι’ αυτό άλλωστε και επιτέθηκε στον διαιτητή στο τέλος του παιχνιδιού.

Για τους δύο μάνατζερς του Frank Warren και Don King έγραψε συγκεκριμένα «Τον πρώτο θυμάμαι το 2000 όταν το έδειρα αλύπητα γιατί δεν μου πλήρωσε τα 800.000 δολάρια που έκανα λογαριασμό σε αγορές κοσμημάτων. Τον Don όταν μου δοθεί η ευκαιρία θα τον δολοφονήσω γιατί μου έκανε απαίσια πράγματα»

Στο τέλος ο Tyson γράφει πως συνεχίζει μερικές φορές να σκέφτεται τα ατελείωτα πάρτι και τα ναρκωτικά, αλλά πλέον ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που θέλουν να έχουν έναν ήρεμο θάνατο στα βαθιά γεράματα.

 

Πηγή: fightsports.gr

Πηγή βίντεο youtube: Jumber505

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ