Νίκη και πρόκριση στους «32»

Νίκη και πρόκριση στους «32»

Τη νίκη που θα τον φέρει ένα βήμα στους «32» του Europa League αναζητά ο ΠΑΟΚ στη Χάιφα απέναντι στην Μακάμπι (22:05, ΑΝΤ1).

Ο «δικέφαλος» του Βορρά εφόσον πάρει τους τρεις βαθμούς στο Ισραήλ θα βρεθεί στην επόμενη φάση και το επόμενο ματς στο Καζακστάν με την Σαχτέρ Γκαραγκάντι θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο Χουμπ Στέφενς θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Χακόμπο με την τετράδα της άμυνάς του να αποτελείται από τους Κατσουράνη, Κατσικά, Σκόνδρα (δεξιά) και Τζαβέλλα (αριστερά). Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Λάζαρ και Τζιόλης, με τους Στοχ, Νίνη και Λούκας να είναι πίσω από τον Αθανασιάδη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Κίτισου, Λόπεθ, Νέτσιντ, Λόρενς, Βούκιτς και Σαλπιγγίδης. Εκτός είναι ο τραυματίας Βίτορ.

Από την άλλη πλευρά ο Αριέλ Μπενάντο θα παίξει με 4-5-1. Την εστία της Μακάμπι θα υπερασπιστεί ο Σαράνοφ, με τους Μεσουμάρ (δεξί μπακ), Τσότσαλιτς, Πιλιάβσκι (στόπερ), Τάβαθα (αριστερά).

Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Γιαντίν (αμυντικό χαφ), Ράγιος, Μπόκολι (εσωτερικοί μέσοι), Εζρά Αμπουχατζίρα στις πτέρυγες και μοναδικό προωθημένο τον Αζουλάι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Έντρι, Κεϊνάν, Ρίαν, Βερέντ, Τούρτσεμαν, Ατάα και Εντλόβου. Εκτός είναι ο Γκόλασα.

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ