Η φωτογραφία του Αλόνσο που σοκάρει

Η φωτογραφία του Αλόνσο που σοκάρει

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις χρειάστηκε να πάει ο Φερνάντο Αλόνσο, μετά το τέλος του αγώνα στο Άμπου Ντάμπι, με τον μάνατζέρ του να ανεβάζει στο twitter φωτογραφία που… σοκάρει!

Κατά την έξοδό του από το δεύτερο πιτ στοπ ο Φερνάντο Αλόνσο αναγκάστηκε να πατήσει εκτός πίστας, προκειμένου να αποφύγει ενδεχόμενη σύγκρουση με τον Ζαν Ερίκ Βερν. Ο Ισπανός πέρασε πάνω από τα κερμπ, με το μονοθέσιό του να τραντάζεται, κάτι που φάνηκε να του φέρνει ενοχλήσεις στη μέση.

Έτσι, μετά το τέλος του αγώνα, τον οποίο τερμάτισε κανονικά από την πέμπτη θέση, χρειάστηκε να επισκεφθεί το ιατρικό κέντρο της πίστας Γιας Μαρίνα και εν συνεχεία στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Τα αποτελέσματα αυτών δεν έδειξαν κάτι το σοβαρό και ο πιλότος της Ferrari πήρε αμέσως εξιτήριο.

«Ευτυχώς έχω ακόμη όλα μου τα δόντια. Πάντως η μέση μου πονά αρκετά γιατί ήταν δυνατό το τράνταγμα», δήλωσε ο Αλόνσο. Ωστόσο, αυτό που σόκαρε τους οπαδούς του και όχι μόνο ήταν η φωτογραφία που ανέβασε στο twitter ο μάνατζέρ του, Λουίς Γκαρσία Αμπάντ, η οποία έδειχνε τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2005 και του 2006 να βρίσκεται σε φορείο με ειδικά εξαρτήματα και κολάρο!

Αυτό, βέβαια, έγινε επειδή κρίθηκε απαραίτητο για τις εξετάσεις, στις οποίες έπρεπε να υποβληθεί, με τον Αλόνσο να εφυσηχάζει άπαντες μέσω του twitter και του facebook, όπου ευχαρίστησε όσους του συμπαραστάθηκαν και έστειλε μήνυμα πως σύντομα θα είναι 100% έτοιμος. «Γεια σας, ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης. Η νύχτα ήταν έτσι κι έτσι. Θα κάνω κι άλλες εξετάσεις και θα προσπαθήσω να είμαι 100% καλά το συντομότερο δυνατό», έγραψε.

Δείτε το βίντεο με την έξοδο του Αλόνσο από το δεύτερο πιτ στοπ και τη φωτογραφία που ανέβασε ο μάνατζέρ του.

 

 

 

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ