«Στον Ολυμπιακό ο Βίλοτιτς»

«Στον Ολυμπιακό ο Βίλοτιτς»

Ο ατζέντης του Mαυροβούνιου αμυντικού Μίλαν Βίλοτιτς υποστήριξε ότι ο πελάτης του πηγαίνει στον Ολυμπιακό, αφού ο Κώστας Μανωλάς είναι στην πόρτα της εξόδου.

Τα ρεπορτάζ των Μαυροβούνιων, που έστελναν τον διεθνή αμυντικό στο Λιμάνι, επιβεβαίωσε ο ατζέντης του, Μίλαν Τσάλασαν, ο οποίος έκανε λόγο για οριστική συμφωνία. Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο 27χρονος στόπερ της Γκρασχόπερ πηγαίνει στους «ερυθρόλευκους» λόγω της επικείμενης πώλησης του Μανωλά.

«Ναι, θα παίζει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό», ανέφερε και πρόσθεσε: «Υπήρχε ενδιαφέρον και το καλοκαίρι, είχε βρεθεί κοντά αλλά τότε δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για να γίνει η μεταγραφή, ανάμεσά τους και η τιμή του παίκτη. Ο Ολυμπιακός ήταν κοντά στην πώληση του Κώστα Μανωλά και με τα χρήματα που θα έπαιρνε θα κινείτο για τον Βίλοτιτς. Πλέον όμως δεν βλέπω πώς μπορεί να χαλάσει η μεταγραφή», τόνισε αρχικά ο ατζέντης του Βίλτοτις στην Sport Novostri.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Καρεμπέ και την εισήγησή του: «Η γνώμη του έχει βαρύνουσα σημασία. Είναι ένας άνθρωπος με επιρροή στον Ολυμπιακό. Αλλά υπάρχει κανένας που να μπορεί να πει κακό λόγο για τον Βίλοτιτς;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσάλασαν.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός το 2009 πήγε στον Ερυθρό Αστέρα, στον οποίο έμεινε μέχρι το 2012, όταν και πήρε μεταγραφή για την ελβετική Γκρασχόπερς. Τον Αύγουστο του 2010 του βρέθηκε έναν κακοήθης όγκος στο χέρι, ο οποίος έθεσε σε κίνδυνο την καριέρα του! Υποβλήθηκε σε επέμβαση στην Μπολόνια και τον Ιανουάριο του 2011 πήρε το πράσινο φως για να επιστρέψει στη δράση.

 

 

Πηγή: gazzetta.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ