Το δικό του έπος στο Ντα Λουζ

Το δικό του έπος στο Ντα Λουζ

Ο Ολυμπιακός μπαίνει απόψε (21.45, ΔΤ, REAL FM, live pamesports.gr) στο Ντα Λούζ για το αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει δυνατά στη μάχη της πρόκρισης στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο γήπεδο όπου το ελληνικό ποδόσφαιρο έγραψε ιστορία εννιά χρόνια νωρίτερα στον τελικό του Euro 2004, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το δικό του άθλο, πετυχαίνοντας δεύτερο διαδοχικό «διπλό» στον όμιλο μετά τις Βρυξέλλες και παίρνοντας σαφές προβάδισμα έναντι των «Αετών» για την πρόκριση.

Fly like an eagle, λοιπόν, για τον Ολυμπιακό σήμερα στη Λισαβόνα και στο θρυλικό γήπεδο της Μπενφίκα, μιας ομάδας με τεράστια ιστορία και μεγάλες ευρωπαϊκές διακρίσεις τόσο παλιότερα, όσο και την τελευταία τετραετία με τον Ζεσούς στον πάγκο της. Με συμμετοχή σε τελικό Γιουρόπα Λιγκ, ημιτελικό στην ίδια διοργάνωση και προημιτελικά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μαζί με την ομάδα θα είναι 1000 οπαδοί της που φτάνουν από την Ελλάδα κυρίως, αλλά και κάποιοι από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Μίτσελ θα ανακοινώσει στους παίκτες τις τελικές επιλογές του για την ενδεκάδα, με τους Ρομπέρτο, Μανιάτη, Χολέβα, Σιόβα, Μανωλά, Σάμαρη, Εντινγκά, Φουστέρ, Βάις, Σαβιόλα, Μήτρογλου να έχουν το προβάδισμα, αλλά και σοβαρή υποψηφιότητα για Σαλίνο (αν μείνει ο Μανιάτης στα χαφ), Ντομίνγκεζ, Μασάντο. Ο Ισπανός θέλει να χτυπήσει την άμυνα της Μπενφίκα, αλλά και να δει απόλυτη συγκέντρωση στο αμυντικό παιχνίδι κόντρα στα αστέρια των Λουζιτανών.

Ο Ζεσούς που είναι υπό πίεση στον πάγκο της Μπενφίκα σκέφτεται να ξεκινήσει με δύο φορ, τον Καρντόζο και τον Λίμα, ώστε να πιέσει από την αρχή τον Ολυμπιακό και να βάλει ξανά γρήγορο γκολ, όπως κάνει συνήθως στην έδρα της.

Η πιθανή ενδεκάδα: Αρτούρ, Αλμέιδα (ή Περέιρα), Γκαράι, Λουιζάο, Σικέιρα, Μάτιτς, Εντσον Πέρεζ, Γκαϊτάν, Όλα Τζόν, Λίμα, Καρντόζο. Υποψήφιοι και οι Αντρέ Γκόμεζ, Ντζούρισιτς.

Διαιτητής ο Ισπανός Μαγιένκο, με τον οποίο ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία ήττα όσες φορές έχει διευθύνει παιχνίδια του στην Ευρώπη ( δύο νίκες με Άρσεναλ, νίκη με Σέριφ, ισοπαλία με Άλκμααρ).

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ