Κατίδης: Ζητώ συγγνώμη απ’ όλους

Κατίδης: Ζητώ συγγνώμη απ’ όλους

Συγγνώμη από το κάθε οπαδό της ΑΕΚ ξεχωριστά ζήτησε ο Γιώργος Κατίδης, ο οποίος μετάνιωσε για τα προβλήματα που δημιούργησε στην ομάδα με τον περιβόητο ναζιστικό χαιρετισμό του μετά το γκολ που πέτυχε στη Βέροια.

Παράλληλα, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της Νοβάρα υποστήριξε πως είναι τρομερό που ανέλαβε την Ένωση ο Δημήτρης Μελισσανίδης και παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος από τα σχέδια του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Κατίδης στην εφημερίδα «Δικέφαλος»

Ο ανανεωμένος, λοιπόν, Γιώργος Κατίδης τι στόχους έχει θέσει για την ποδοσφαιρική του καριέρα;

«Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Νοβάρα και είμαι χαρούμενος για αυτό. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι να δώσω όλο μου το είναι για τη νέα μου ομάδα. Το όνειρό μου φυσικά δεν παύει να είναι να παίξω στους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου».

Πέρα από το μπέρδεμα που έγινε με τη χειρονομία σου στο παιχνίδι κόντρα στη Βέροια, δεν ήταν λίγοι οι οπαδοί της ΑΕΚ που πίστεψαν στο ταλέντο σου. Με τη νέα, λοιπόν, προσπάθεια που γίνεται στην Ένωση ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να τους στείλεις;

«Σίγουρα δεν τους αξίζει να βλέπουν την ομάδα τους στη Γ’ Εθνική, αλλά πιστεύω πως όλα έγιναν για καλό. Σέβομαι απεριόριστα τους οπαδούς της ΑΕΚ και τους είμαι ευγνώμων που πίστεψαν στις δυνατότητές μου. Ζητώ συγγνώμη από έναν-έναν ξεχωριστά για όσα ανάγκασα να πιστέψουν για μένα, μετά από εκείνο το παιχνίδι».

Έζησες την ΑΕΚ στη χειρότερη καμπή της ιστορίας της. Ποια πιστεύεις ότι ήταν τα λάθη που οδήγησαν στο περσινό καταστροφικό αποτέλεσμα;

«Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν τίποτα δεν δούλεψε σωστά. Μετά, όπως, από όλα αυτά είναι τρομερό που ο κ. Μελισσανίδης ανέλαβε την αναγέννηση της ομάδας»!

Επειδή τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτή τη ζωή. Εάν σου δινόταν η ευκαιρία να επιστρέψεις θεωρείς πως όλοι οι δρόμοι είναι… κλειστοί;

«Όπως σας ανέφερα και παραπάνω, στη ζωή δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα».

Το νέο γήπεδο παρουσίασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεσήκωσε τον κόσμο της ΑΕΚ. Πιστεύεις ότι εάν η ομάδα είχε τη δική της έδρας, πολλές από τις ιστορικές ζημιές θα είχαν αποφευχθεί; Είδες τα νέα σχέδια της «Αγιας Σοφιάς», πώς σου φάνηκε;

«Σαφώς και ενημερώθηκα για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Πιστεύω πω το νέο γήπεδο θα σημαίνει αυτόματα το γεγονός πως πραγματικά κάτι καινούργιο μόλις άρχισε. Σίγουρα εάν υπήρχε γήπεδο πολλά προβλήματα δεν θα τα συζητούσαμε καν. Φυσικά και είδα τα σχέδια της “Αγιας Σοφιάς” και είμαι ήδη χαρούμενος για τους ποδοσφαιριστές που θα μπουν και θα παίξουν μέσα σε αυτή την αρένα».

Νιώθεις αδικημένος από τον τρόπο που σου συμπεριφέρθηκε η ελληνική κοινωνία και το ποδόσφαιρό της;

«Φυσικά και νιώθω»!

Μια ευχή για την ΑΕΚ;

«Εύχομαι στην ΑΕΚ να αναγεννηθεί το συντομότερο δυνατόν και να επιστρέψει εκεί που αρμόζει στην ιστορία της».

Πηγή: sport-fm.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ