Όλα για όλα στο Βέλγιο ο Θρύλος

Όλα για όλα στο Βέλγιο ο Θρύλος

«Τελικός» για την προσπάθεια του Ολυμπιακού να διακριθεί με πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο αποψινός αγώνας με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο (21.45, ΔΤ, Real Fm, pamesports.gr).

Με νίκη οι ερυθρόλευκοι θα έχουν σοβαρές πιθανότητες για τη δεύτερη θέση του ομίλου, ενώ με ισοπαλία θα αποκτήσουν τον πρώτο λόγο για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Μίτσελ και Σαβιόλα δήλωσαν χτες ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει επιθετικά για τη νίκη, αλλά και θα προσπαθήσει να είναι συγκεντρωμένος και να αποφύγει λάθη που πλήρωσε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Η ταχύτητα και η κλάση των επιθετικών του Ολυμπιακού θα είναι το μεγάλο όπλο για το σημερινό ματς, με στόχο να χτυπήσουν την προβληματική άμυνα των Βέλγων. Αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή και τρέξιμο για την αντιμετώπιση των δικών τους ατού.

Όπλο του Ολυμπιακού ο κόσμος του που θα έχει ηχηρή παρουσία στο Κονστάντ Βαν ντεν Στοκ. Περίπου 1300 οπαδοί που έχουν από μέρες εξαντλήσει τα εισιτήρια θα βρεθούν στις Βρυξέλλες για το ματς, κυρίως από Βέλγιο, Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία και Γαλλία. Έχουν έρθει οπαδοί και από την Ελλάδα.

Για την ενδεκάδα ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν άνοιξε τα χαρτιά του παρότι προανήγγειλε ότι θα έχει επιθετικό πνεύμα η ομάδα όπως σε κάθε παιχνίδι της. Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μπονγκ ή Χολέβας, Σιόβας, Μανωλάς, Σάμαρης, Μανιάτης, Φουστέρ ή Τσόρι, Βάις, Ολαϊτάν, Σαβιόλα οι επικρατέστεροι. Αλλά με Μεντζανί, Εντινγκά, Μήτρογλου να είναι σοβαροί διεκδικητές μιας θέσης στο αρχικό σχήμα.

Η Άντερλεχτ θα παίξει με 4-3-3: Προτό, Ζιλέ, Ενσακαλά, Κουγιατέ, Εμπέμπα- Κλιέσταν, Τιέλεμνας, Πρατ – Σουάρεζ, Μπρούνο, Μίτροβιτς θα είναι εκτός απροόπτου οι επιλογές του Γιον Φαν ντε Μπρομ.

Διαιτήτης της αναμέτρησης θα είναι ο Νορβηγός Τόμας Χάραλντ Χάγκεν.

Η μοναδική νίκη ελληνικής ομάδας είναι του ΠΑΟΚ πριν από 22 χρόνια με την Μαλίν, με τον Ολυμπιακό να επιχειρεί απόψε να σπάσει και αυτή την παράδοση.

Τους Βάις και Σαβιόλα φοβούνται πολύ οι Βέλγοι, όλες οι αναφορές τους είναι βασικά για τους δύο αυτούς παίκτες. Ο Ζιλέ δήλωσε ότι θυμάται τον Βάις και την ταχύτητά του από το φιλικό του Αυγούστου, αλλά θα προσπαθήσει να τον εξουδετερώσει.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ