Μήνυμα Γκαλέτι σε Σαβιόλα

Μήνυμα Γκαλέτι σε Σαβιόλα

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι θα παρακολουθήσει με την οικογένειά του από την τηλεόραση την σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παρί στο Τσάμπιονς Λιγκ και στέλνει, μέσω συνέντευξής του στην εφημερίδα Goal, τις θερμότερες ευχές του στους συμπατριώτες του Σαβιόλα και Ντομίνγκες, όπως και σε όλους στην προηγούμενη ομάδα του στην Ελλάδα.

Ο Αργεντινός άσος είπε για τον Σαβιόλα ότι θα πρέπει «να απολαύσει κάθε ματς, κάθε στιγμή αυτής της διοργάνωσης, η οποία είναι πάντα πολύ σημαντική για τον Ολυμπιακό», ενώ συνεχάρη τοσο τον Σαβιόλα όσο και τον Ντομίνγκες για την επιλογή τους να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Ολυμπιακό.

Για τον όμιλο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Γκαλέτι δήλωσε:

«Ο όμιλος είναι δύσκολος, υπάρχουν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές σε Παρί και Μπενφίκα, αλλά ο Ολυμπιακός είναι ικανός να μπει σφήνα και να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην επόμενη φάση.

Οι νίκες στην έδρα σου είναι πάντα πολύ σημαντικές και, εφόσον τις παίρνεις, σου δίνει την άνεση να αναζητήσεις με λιγότερο άγχος, τους βαθμούς μακριά από αυτή. Για να τα καταφέρεις, όμως, πρέπει πάνω απ’ όλα να είσαι ομάδα, να λειτουργείς ως σύνολο. Ο Ολυμπιακός είχε πάντα καλούς παίκτες, αλλά όλοι πρέπει να δουλεύουν για το καλό κοινό».

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ