ΒΙΝΤΕΟ-Ζήσης: Αξίζαμε αυτή τη νίκη

ΒΙΝΤΕΟ-Ζήσης: Αξίζαμε αυτή τη νίκη

Πανευτυχής μετά το τέλος του ματς και τη νίκη απέναντι στην Ισπανία, ήταν ο Νίκος Ζήσης ο οποίος τόνισε ότι μετά από τόσες πίκρες από τους φούριας ρόχας, αυτή η επικράτηση μας άξιζε.

«Είναι ακόμα μεγαλύτερη νίκη για μας επειδή έχουμε.. φάει πολλές πίκρες από την Ισπανία όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζουμε. Σας είχα πει ότι πιστεύω σε αυτή την ομάδα γιατί έχουμε δουλέψει σκληρά. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα τίποτα, θέλουμε τουλάχιστον μια νίκη για να περάσουμε στα προημιτελικά. Ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα. Πιέσαμε πολύ και δείξαμε με σωστό τρόπο τον αθλητικό μας εγωισμό. Αξίζαμε αυτή τη νίκη». 

Όσο για τον τραυματισμό του στα μέσα της δεύτερης περιόδου τόνισε: «Γύρισα το πόδι αλλά μπροστά στο να αγωνίζεσαι ειδικά απέναντι σε αυτή την ομάδα το κίνητρο ήταν μεγάλο» και πρόσθεσε αφήνοντας αιχμές στην κακόπιστη κριτική που έγινε τις τελευταίες ημέρες μετά τις ήττες από Ιταλία και Φινλανδία: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, που για κάποιους πριν από μερικές μέρες δεν ήταν τίποτα και είμαι σίγουρος ότι τώρα θα γίνουν… ήρωες». 

 

 

 

Πηγή: pamesports.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ