«Ξεπερνάω τα όρια μου με τον Τζόκοβιτς»

«Ξεπερνάω τα όρια μου με τον Τζόκοβιτς»

Χαρούμενος για την κατάκτηση του US Open για δεύτερη φορά στην καριέρα του, εμφανίστηκε ο Ραφαέλ Ναδάλ, που έπλεξε το εγκώμιο του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η αξία του ηττημένου δίνει αξία στον νικητή και αυτό δεν μπορεί να μην ισχύει όταν αντίπαλοι είναι ο Ράφα Ναδάλ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Ο Ισπανός ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού US Open, νικώντας 3-1 σετ τον Σέρβο και στις πρώτες του δηλώσεις δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του μεγάλου του αντιπάλου.

«Έχω πολλά συναισθήματα τώρα. Πάντα είναι ιδιαίτερο όταν παίζω με αντίπαλο τον Τζόκοβιτς. Κανείς δεν με κάνει να ξεπερνάω τα όρια μου. Θέλω να τον συγχαρώ γιατί είναι ένας σπουδαίος αθλητής και το απέδειξε σήμερα» ήταν τα λόγια του Ναδάλ, που θα γίνει πλουσιότερος κατά 3,6 εκατομμύρια δολάρια.

Από την πλευρά του, ο ηττημένος Τζόκοβιτς, που παραμένει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, τόνισε: «Προφανώς και είμαι απογοητευμένος που έχασα στον τελικό, αλλά οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο μου. Άξιζε να κερδίσει σήμερα αυτό το τρόπαιο».

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ