Για την πρωτιά κόντρα στην Ιταλία

Για την πρωτιά κόντρα στην Ιταλία

Η Εθνική απέδειξε ότι τα καταφέρνει και στα δύσκολα στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Παρ’ ότι στερήθηκε τις υπηρεσίες του Βασίλη Σπανούλη, συνέτριψε με 84-61 την Τουρκία, κάνοντας το 3Χ3 στον δ’ ομίλο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εξασφάλισε την πρόκριση στην πρώτη δωδεκάδα και σήμερα η επόμενη πρόκληση ακούει στο όνομα Ιταλία (18:45, pamesports.gr, ANT-1, OTE Sport3). Η «Σκουάντρα Ατζούρα» που υπέταξε χθες τη Φινλανδία με 62-44, μοιάζει να είναι «σκληρό καρύδι».

Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Αντρέα Τρινκιέρι, ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους συμπατριώτες του, ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του: «Όταν παίζεις ένα παιχνίδι και βάζεις το προσωπικό μπροστά, μπορείς να το κερδίσεις μία φορά, αλλά θα χάσεις δύο. To παιχνίδι με την Ιταλία προσφέρει βαθμούς και το αντιμετωπίζω μόνο ως τέτοιο. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα και είναι ένα ματς που δίνει δύο βαθμούς στο νικητή».

Στους δύο αγώνες που ακολουθούν (Ιταλία σήμερα και Φινλανδία τη Δευτέρα), η « επίσημη αγαπημένη» θα προσπαθήσει να τελειώσει την πρώτη φάση με το απόλυτο των νικών, ώστε να πάει στην δεύτερη φάση, «κουβαλώντας» δύο νίκες από την πρώτη!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για το ευρωμπάσκετ στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ