F1: Ντα Κόστα για Toro Rosso

F1: Ντα Κόστα για Toro Rosso

Ο Αντόνιο Φέλιξ ντα Κόστα είναι ο πρώτος υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Ρικιάρντο στην Toro Rosso, με τον Πορτογάλο να γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να πάρει τη θέση.

Η… προώθηση του Ντάνιελ Ρικιάρντο στη Red Bull έχει αφήσει ένα κενό στην Toro Rosso, που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Αυστραλού.

Πρώτος υποψήφιος είναι ο Αντόνιο Φέλιξ ντα Κόστα, ο οποίος ανήκει και στην Junior Team των «κόκκινων ταύρων» από το 2012.

Ο 22χρονος γνωρίζει καλά τι πρέπει να κάνει για να πάρει τη θέση στην ιταλική ομάδα, όπως είπε και σε δηλώσεις του στο περιοδικό Autosport. «Τώρα ξέρουμε ότι η ευκαιρία είναι επίσημα εκεί και όλα στηρίζονται στα αποτελέσματά μου. Αυτό δεν επηρεάζει τη συγκέντρωσή μου. Είναι εξτρά πίεση, αλλά ίσως πρέπει να την πάρουμε και να τη μετατρέψουμε σε θετική πίεση.

Δεν μπορώ να σκέφτομαι ”οι άνθρωποι μιλούν πάντα για την F1, τι αν δεν τα καταφέρω;”. Ο τρόπος που πρέπει να σκέφτομαι είναι ότι αν μιλούν για μένα πως πάω στην F1, είναι επειδή είμαι καλός οδηγός. Γνωρίζω πως αν έχω ένα καλό τέλος στη σεζόν, η θέση θα έρθει», ανέφερε ο Πορτογάλος.

Πάντως, από τη Scuderia δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια επίσημη τοποθέτηση για το αν θα υπάρξουν ανακοινώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα, ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις στο θέμα του νέου ομόσταβλου του Ζαν Ερίκ Βερν.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ