Ζήτησε βοήθεια από τους έμπειρους ο Αναστασίου

Ζήτησε βοήθεια από τους έμπειρους ο Αναστασίου 

Η προσπάθεια που γίνεται στον Παναθηναϊκό για να πέσουν οι τόνοι μετά την ήττα από τον Πανιώνιο συνεχίζεται. Ο Γιάννης Αλαφούζος σκοπεύει μέσα στην εβδομάδα να βγάλει έξω την ομάδα για να γευματίσουν όλοι μαζί. Ο Γιάννης Αναστασίου πάλι καταφεύγει στη βοήθεια των έμπειρων παικτών του.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Αναστασίου κάλεσε κοντά του τέσσερις από τους πιο έμπειρους παίκτες του ρόστερ. Τον Μάρκους Μπεργκ, τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, τον Κάρλος Ζέκα και τον Στέφανο Κοτσόλη. Ζήτησε από όλους να συνδράμουν ώστε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα της ομάδας σε ό,τι αφορά την ψυχολογία. Ο Αναστασίου έριξε το βάρος για την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού στην απειρία των παικτών του και στο γεγονός ότι «τους πήρε από κάτω» η εξέλιξη του αγώνα.

Ουσιαστικά αυτό που θέλει από την τετράδα των έμπειρων ο Αναστασίου είναι να «περάσουν» στους υπόλοιπους πιο νέους και άπειρους συμπαίκτες τους, τα δικά τους βιώματα μέσα από την καριέρα τους, ώστε να καταλάβουν άπαντες ότι δεν πρέπει να εγκαταλείπουν τα όπλα στην πρώτη δυσκολία.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ