Μαρινάκης: «Εμπρός για το 41ο»

Μαρινάκης: «Εμπρός για το 41ο»

 

Με δήλωσή του στην εφημερίδα Stadio που θα διανεμηθεί στο γήπεδο στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και την ανάγκη να στηριχθεί από τον κόσμο στις καλές και στις δύσκολες στιγμές.

 

Η δήλωση του κ. Μαρινάκη:

«Το τέταρτο αστέρι λάμπει ήδη στη φανέλα μας. Τα σαράντα πρωταθλήματα είναι ήδη γεγονός και μαζί ένα μοναδικό ποδοσφαιρικό κατόρθωμα. Τώρα, βάζουμε πλώρη για τα πενήντα πρωταθλήματα της ομάδας μας, ξεκινώντας από το 41ο.

Το καλοκαίρι που διανύουμε επενδύσαμε σε έμψυχο δυναμικό, αλλάξαμε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας και το μπολιάσαμε με περισσότερη ποιότητα, κόντρα στους καιρούς, που δεν προσφέρονται για κάτι τέτοιο.

Όμως ξέρουμε ότι, ειδικά σε αυτούς τους καιρούς, σε αυτή την εποχή, που η πατρίδα μας περνάει μια μεγάλη φουρτούνα, όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού περιμένουν από την δοξασμένη ομάδα μας να τους προσφέρει χαμόγελα και συγκινήσεις.

Η χρονιά θα είναι δύσκολη, με πάρα πολλά παιχνίδια και χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας και στις καλές αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές.

Οι στόχοι είναι σαφείς και ξεκάθαροι. Να διατηρήσουμε τους τίτλους στην Ελλάδα, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και να αναρριχηθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό μπορεί να καταφέρει τα πάντα.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά αυτούς που μοχθούν καθημερινά και αμέτρητες ώρες για το μεγαλείο του συλλόγου μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας μας για τη στήριξή του και – κυρίως – αυτούς που στέκονται στο πλευρό της, ακόμα και αν χρειαστεί να καταβάλλουν το υστέρημά τους για να βρίσκονται στο γήπεδο μας ή όπου αλλού παίζει ο Θρύλος. Επιθυμία μου είναι να συνεχίσουν την υποδειγματική τους παρουσία σε όλα τα γήπεδα της χώρας μας και του εξωτερικού.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού συνεχίζει τον δοξασμένο και δαφνοστεφανωμένο δρόμο της, πιο ενωμένη από ποτέ. Το πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά.

Ζήτω ο Ολυμπιακός».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ