Παραμιλάνε οι Γερμανοί με τον ΠΑΟΚ

Παραμιλάνε οι Γερμανοί με τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει την πρόκριση στα… πόδια του. Μετά την «ρουκέτα» του Στοχ ο «δικέφαλος του Βορρά» απέδρασε με την ισοπαλία στις βαλίτσες του, καταφέρνοντας όχι μόνο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα επί γερμανικού εδάφους, αλλά να αντιστρέψει την ψυχολογία και να έχει πλέον σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Χαρακτηριστικό του… πατατράκ που υπέστησαν οι Γερμανοί, είναι τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν του αποτελέσματος… ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ

Bild: «1-1 μόνο με Στέφενς. Η Σάλκε φοβάται για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το γκολ του Φαρφάν για το 1-0 δεν ήταν αρκετό. Η Σάλκε έφερε μόλις 1-1 με τον ΠΑΟΚ. Η Σάλκε ανησυχεί για τη θέση της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι βασιλικοί μπλε δεν ήταν στο πρώτο ματς εναντίον του ΠΑΟΚ και ο πρώην προπονητής τους απέσπασε το 1-1».

Spiegel: «Ισοπαλία εναντίον του ΠΑΟΚ: Η Σάλκε απογοήτευσε κόντρα στην ομάδα του Στέφενς. Η Σάλκε θα πρέπει να είναι χαρούμενη με την ισοπαλία στην πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ στο Γκελσενκίρχεν. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, η Σάλκε ήταν αδύναμη απέναντι στην ομάδα του πρώην προπονητή της».

Bundesliga: «Η Σάλκε θα είναι απογοητευμένη που έχασε την πρωτοπορία της και τον έλεγχο του αγώνα, καθώς εμφανίστηκε απρόσεκτη. Ακόμη, υπάρχει η ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας για να διορθώσει τα πράγματα, αλλά αυτή η σειρά έχει γίνει πια πολύπλοκη».

«Δουλειά μου να βάζω γκολ»

Αναμφίβολα το πρόσωπο του χθεσινού αγώνα ήταν ο Μίροσλαβ Στοχ, καθώς εκτός από το εντυπωσιακό γκολ, η μαχητικότητά του στο παιχνίδι αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον…

«Είναι μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ», είπε ο Μίροσλαβ Στοχ. «Δουλειά μου να βάζω γκολ ή να δημιουργώ ευκαιρίες. Χαίρομαι που έβαλα το γκολ αλλά. Είμαστε ακόμη στα μισά του δρόμου”

– Είναι ένα από τα πιο σημαντικά γκολ που έχεις πετύχει;

Έχω πετύχει πολλά σημαντικά γκολ. Αυτό το γκολ θα αποδειχτεί αν είναι σημαντικό την άλλη εβδομάδα. Αν περάσουμε. Τότε θα είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά της καριέρας μου.

-Παίξατε καλά ;

Το πρώτο ημίχρονο για εμάς ήταν κακό. Μας εξήγησε ο προπονητής τι πρέπει να κάνουμε στην ανάπαυλα. Αν είμαστε καλά οργανωμένοι, μπορούμε να σταθούμε απέναντι στον οποιονδήποτε.

-Κι η άδεια Τούμπα για της ρεβάνς;

Είμαστε άτυχοι σε αυτό. Με οπαδούς ή όχι εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας.

«Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι»

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μπορεί να μην σκόραρε αλλά ήταν σαφώς ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, κυρίως από το δεύτερο ημίχρονο, αλλά και το αποτέλεσμα που αφήνει πολλές ελπίδες πρόκρισης.

«Έχουμε πετύχει ένα γκολ εκτός έδρας αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Έχουμε ακόμα ένα ματς στην έδρα μας, δυστυχώς χωρίς τους φιλάθλους μας. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Η Σάλκε ήταν πολύ δυνατή. Ξεκινήσαμε νωχελικά. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στη Σάλκε. το δεύτερο σε εμάς. Τώρα χρειάζεται συγκέντρωση 90 λεπτά για να πετύχουμε τον στόχο. Έχουμε κάνει το πρώτο βήμα και θέλουμε να κάνουμε και το δεύτερο».

Στέφενς: «Έχουμε ακόμη 90 λεπτά»

Κέλερ: «Με ένα σουτ άλλαξε το ματς»

Ένταση στις κερκίδες της «Βέλτινς Αρίνα»

Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ