Ολυμπιακός: «Άδικη απόφαση»

Ολυμπιακός: «Άδικη απόφαση»

 

«Άδικη» και «πρωτοφανή» χαρακτηρίζει ο Ολυμπιακός την απόφαση με την οποία του επιβλήθηκαν ποινές αφαίρεσης δύο βαθμών στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος και διεξαγωγή τεσσάρων εντός έδρας αγώνων του «κεκλεισμένων των θυρών».

Η προσφυγή των «ερυθρόλευκων» στο ΑΣΕΑΔ κατά της πρωτόδικης απόφασης για τα επεισόδια και την διακοπή του τρίτου τελικού της περασμένης σεζόν με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ απορρίφθηκε και στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι για πρώτη φορά επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης βαθμών σε ομάδα για επεισόδια, που έγιναν εκτός του αγωνιστικού χώρου. Στον Πειραιά υποστηρίζουν, επίσης, ότι η ποινή δεν επιβλήθηκε για τα επεισόδια, αλλά διότι 200 άτομα δεν συμμορφώθηκαν στην εντολή των διαιτητών Σχινά, Κορομηλά και Ταβουλαρέα, να εκκενωθούν οι εξέδρες του ΣΕΦ για να γίνουν τα τελευταία 1’ και 27’’ του αγώνα και έμειναν στις κερκίδες.

Ο Ολυμπιακός καταφέρεται για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα εναντίον του ΕΣΑΚΕ, μετά την υπόθεση με τα συμβόλαια των παικτών και των προπονητών του Παναθηναϊκού της τελευταίας πενταετίας, ισχυριζόμενος ότι η απόφαση του αθλητικού δικαστή είναι άδικη και πρωτοφανής. Στον Πειραιά υποστηρίζουν ότι αν και η κλήτευση από τον αθλητικό δικαστή έγινε με άρθρα, που δεν προέβλεπαν αφαίρεση βαθμών, η απόφαση βασιζόταν σε άλλο άρθρο, με το οποίο επιβλήθηκε η αφαίρεση των δύο βαθμών.

*Στην φωτογραφία ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος με φίλους του Ολυμπιακού την βραδιά του τρίτου τελικού της Α1

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ