ΒΙΝΤΕΟ- Ρεάλ… τριών αστέρων

ΒΙΝΤΕΟ- Ρεάλ… τριών αστέρων

Την καλύτερή της ίσως εμφάνιση της στα φιλικά προετοιμασίας πραγματοποίησε η Ρεάλ, που έκανε… πλάκα στην Ίντερ κι έφτασε εύκολα στο 3-0. Δίχτυα μπορεί να μη βρήκε, αλλά εκείνος που αναμφίβολα ξεχώρισε ήταν ο Κασεμίρο. Αν και αποτέλεσε την πιο φθηνή φετινή μεταγραφή των Μαδριλένων (6 εκατ. ευρώ από Σάο Πάολο), ο 21χρονος Βραζιλιάνος μέσος έκανε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση κι έδειξε πως τον περιμένει μία λαμπρή καριέρα με τα χρώματα των «μερένχες».

Μόλις έντεκα λεπτά χρειάστηκε η «βασίλισσα» για να ανοίξει το σκορ, έπειτα από διπλή προσπάθεια του Κακά, που έκανε το 1-0 με κεφαλιά-ψαράκι. Το δεύτερο τέρμα της Ρεάλ προήλθε από εξαιρετικό τελείωμα του Κριστιάνο Ρονάλντο, με σουτ στην κίνηση από κάθετη πάσα στο 38′.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με αυτογκόλ ο Ρίκι Άλβες στο 67′ μετά από κόρνερ και η Ρεάλ έκλεισε έτσι τον κύκλο των φιλικών της μόνο με νίκες, αφού είχαν προηγηθεί αυτές επί των Παρί Σεν Ζερμέν, Λος Άντζελες Γκάλαξι, Έβερτον και Τσέλσι.

 

Ρεάλ Μαδρίτης: Ντιέγκο Λόπες, Καρβαχάλ, Νάτσο (Κασάδο 80′), Ράμος (Ματέο 69′), Αρμπελόα (Πέπε 46′), Κασεμίρο, Μόντριτς (Κεντίρα 46′), Ντι Μαρία, Ρονάλντο (Χεσέ 46′), Κακά, Μοράτα

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Τζόναθαν (Μπελφοντίλ 75′), Καμπανιάρο, Ρανόκια (Αντρεόλι 82′), Περέιρα, Ζουάν, Χέσους, Καμπιάσο (Λαξάτλ 82′), Κουζμάνοβιτς (Ρίκι Άλβες 59′), Όλσεν (Μ’μπαγέ 89′), Γκουαρίν (Ναγκατόμο 75′), Παλάσιο

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ