Η βραδιά της Ξάνθης

Η βραδιά της Ξάνθης

Η Skoda Ξάνθη φιλοξενεί την Σταντάρ Λιέγης στα Πηγάδια για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League απόψε στις 9 και μισή και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση. 

Οι Ακρίτες έχουν ήδη δώσει δύο επίσημα ματς κόντρα στη Λίνφιλντ καθώς προκρίθηκαν στην παράταση στη Βόρειο Ιρλανδία. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου έχει σαφώς δυσκολότερο έργο απέναντι στους Βέλγους που ήδη έχουν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

Η Ξάνθη είναι αισιόδοξη για την πρόκριση και αναμένεται να έχει και τον κόσμο στο πλευρό της, απέναντι στην ομάδα της Λιέγης. Η Skoda αναμένεται να ξεκινήσει με σύστημα 4-2-3-1 με τον Κυριακίδη κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Βάλλα και Γούτα. Δεξί μπακ θα είναι ο Κομεσίδης και αριστερό ο Παϊτο.

Τα αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν ο Ντιέ με τον Μπαξεβανίδη, ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Μάνταλος, στα δεξιά ο Μαρέν και αριστερά ο Μαρσελίνιο. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Βασιλακάκης.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Τσέμα, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Ντε Γκούζμαν, Τριάδης, Τσιμούρης, Πλατέλλας, Μπροέττας, Νάκας, Σολάρι, Τορομανίδης, Παπαδημητρίου, Γκοχουρί, και Ράνος.

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ