Ναυάγησε του Μαυρία στη Σάντερλαντ

Ναυάγησε του Μαυρία στη Σάντερλαντ

Αυτό που τόσο καιρό ψιθυρίζονταν, εν τέλει έγινε πραγματικότητα. Η μεταγραφή του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ χάλασε! Οριστικά και αμετάκλητα.

Η αρχική πληροφορία προ ολίγου προήλθε από δημοσίευμα της «Evening Chronicle». «Πηγές που σχετίζονται με τη συμφωνία αναφέρουν ότι η Σάντερλαντ αποφάσισε να μην συνεχίσει το ενδιαφέρον της για τον Μαυρία. Και αυτή τη φορά είναι οριστικό», ανέφερε το δημοσίευμα.

Αυτό επιβεβαιώθηκε αργότερα από τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με το Τριφύλλι η Σάντερλαντ ζήτησε νέα προθεσμία, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από τους Πράσινους και η μεταγραφή χάλασε, παρότι υπήρχε συμφωνία εδώ και καρό και απέμεναν οι ιατρικές εξετάσεις του Μαυρία για να τελειώσει η υπόθεση. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι τόσο ο προπονητής της Σάντερλαντ, Πάολο Ντι Κάνιο όσο και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας είχαν απευθείας συνομιλίες με τον Μαυρία, διαβεβαιώνοντάς τον ότι απλά περιμένουν να αποκατασταθεί το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ο Παναθηναϊκός χάνει την ευκαιρία να βάλει στο ταμείο του 3 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων το 1,5 εκατ. ευρώ θα έμπαινε άμεσα και θα έλυνε τα χέρια των Πρασίνων. Πρόκειται για μια εξαιρετικά δυσάρεστη εξέλιξη για τα οικονομικά του Τριφυλλιού. Παρά ταύτα οι Πράσινοι μπορούν να είναι ικανοποιημένοι για το αγωνιστικό σκέλος αφού θα διατηρήσουν στο ρόστερ τους –εάν δεν υπάρξει άλλη προσφορά- ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ