Ατρόμητος… και στο Σέφιλντ

Ατρόμητος… και στο Σέφιλντ

Ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί αγγλικού εδάφους. Η ομάδα του Περιστερίου είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Ο Ατρόμητος αν και μέχρι τις καθυστερήσεις βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-1, τελικά δέχθηκε την ισοφάριση από τον Τέιλορ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παράσχος, δήλωσε: «Δοκιμάσαμε έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού στη σημερινή αναμέτρηση. Στο πρώτο ημίχρονο αν και δεχτήκαμε πολύ νωρίς το γκολ, στη συνέχεια αντιδράσαμε και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Στο δεύτερο ημίχρονο αρχίσαμε να κουραζόμαστε από τις συνεχόμενες προπονήσεις, ωστόσο το θετικό είναι πως δεν έχουμε τραυματισμούς. Στην παρούσα φάση δεν ψάχνουμε το αποτέλεσμα καθώς δοκιμάζουμε το κατάλληλο σχήμα της ομάδας. Επίσης είμαι ευχαριστημένος από τον Ναπολεόνι, είναι εξαιρετικός παίκτης και ξέρει να κινείται καλά και χωρίς την μπάλα στα πόδια του. Όσο για τα νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα, πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν αρκετά στη συνέχεια».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Σηφάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπρίτο, Ναπολεόνι, καραγκούνης, Παπαδόπουλος, Γιάννουλης, Δημούτσος, Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Λονγκ, Γουέστλεϊκ, Γουίλιαμς, Μαγκουάιρ, Ντόιλ, Πόρτερ, ΜακΝτόναλντ, ΜακΓκίν, Κόλινς, Μπράντι, Μέρφι

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ